Logga in
Färg: Sort

Danefæ

The Danedogwalker Raincoat

2.549 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Detta är den ultimata regnrocken för hundvandrare, fotbollsmamman som står på kalvarna i dumt regn och alla andra som behöver något utöver det vanliga!
Med en vattentäthet på 15 000 mm kan pälsen hantera ett högt vattenpelaretryck. Material och detaljer är inspirerade av cross-atlantic seglarutrustning och tillhör därmed Premium kategorinregnkläder.
Samtidigt är det vår längsta modell, så om du kombinerar den med ett par av våra många Gummistövlar är du mycket väl täckt för det danska nyckfulla vädret!

Danedogwalker är tillverkad av ett material som har en 3-lagerskonstruktion, vilket säkerställer att jackan är helt vattentät, andas och sitter bra.1: mycket ett tätt vävt material med lätt stretch och mycket god nötningsbeständighet. Ytan är behandlad med en mjölfri vattenavvisande bionisk finish.2: nästa lager är hjärtat i jackans funktion: membranet. Detta membran, laminerat mellan yttermaterialet och innermaterialet, gör jackan vattentät och andningsbar.3: inuti finns meshmaterial laminerat mot membranet. Detta material skyddar det vattentäta membranet från repor och hack samtidigt som det gör insidan av jackan smidig och enkel att ta på och av.

Regnjackan har tejpade sömmar och är vindtät, vattentät och andas.

Den här Kappa har en tunn elastisk och mjuk lycraribbning vid handleden för att hålla vinden ute. Den har en inre livsväg som kan justeras på baksidan så att du kan fästa pälsen efter behov. Kappan är monterad i klippet.
Regnjackan är belagd med Bionic Finish och är därför fri från skadliga fluorkarboner.
Danefæ står för regnkläder av hög kvalitet som tål det nyckfulla danska vädret.
Regnrocken kan maskintvättas i 30 grader. I allmänhet rekommenderas det dock att du tvättar Ytterkläder så lite som möjligt. Lufta den eller ge den en våt trasa som ett alternativ till tvätt.

RACKEN L®NGDE:
Mätt från axel ner, fram på pälsen. Ungefärliga indikationer.
XS 115 cm, S 117 cm, M 119 cm, L 121 cm, XL 123 cm, XXL 124 cm, XXXL 124 cm.
The Danedogwalker Raincoat
Danefæ
The Danedogwalker Raincoat
2.549 SEK
30 dagars returrätt
Loading...