Villkor för Magasin Goodie

Villkoren gäller från 1 februari 2022 och ersätter tidigare versioner av Magasin Goodie villkor. 

Vi uppmanar dig att läsa igenom villkoren noga innan du anmäler dig. Detta för att veta vad du godkänner och samtidigt få en inblick i hur du får ut mesta möjliga av ditt medlemskap.

 

1. Introduktion till Magasin Goodie

1.1 Magasin Goodie är ett fördelsuniversum som ger dig möjlighet att uppnå gåvor och andra fördelar samt ger dig tillgång till särskilda erbjudanden när du shoppar i Magasins varuhus och på magasin.dk. Syftet med Goodie fördelsuniversum är att kunna erbjuda våra bästa kunder fördelar. Detta gör vi genom att följa din profil och ditt köpbeteende för att kunna anpassa fördelar, erbjudanden och marknadsföring så att de passar dig. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna administrera ditt medlemskap. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

1.2 När du blir medlem blir du bortskämd med fördelar som t.ex. gåvor, inbjudningar till event och erbjudanden på produkter som du kan köpa på Magasin och magasin.dk. Ju mer du shoppar för, desto fler fördelar och Goodies får du tillgång till som medlem.

Du kan vara medlem på fyra nivåer baserat på dina köp: Från Goodie bas- till en-, två- och trestjärnig medlem. När du uppnår en ny stjärna får du en stjärnvoucher på 100 kr och flera nya fördelar väntar på dig.

 1.3 Som Goodie-medlem får du en rad fasta fördelar som inbjudningar till VIP-shopping och rabatt på kaffe och skönhetsbehandlingar. Du blir också löpande bortskämd med Goodies utvalda speciellt för dig: Särskilda överraskningar som följer din stjärnstatus, bland annat exempelvis inbjudningar till tävlingar, exklusiva event, gåvor och andra läckerheter.

  

2. Så här blir du Goodie-medlem

 2.1 Det kostar inget att bli medlem i Magasin Goodie. Du blir medlem genom att ladda ner vår Goodie-app eller genom att registrera dig på magasin.dk. Du ska även ge ditt samtycke till att motta marknadsföring.

För att få tillgång till alla fördelarna och dina personliga Goodies är det nödvändigt att ladda ner Goodie-appen. När du har anmält dig skickar vi ett välkomstmejl med en länk till din profil på magasin.dk. Här kan du när som helst se ditt elektroniska medlemskort – du kan även se det i Goodie-appen. Det är inte möjligt att få ett fysiskt Goodie-kort.

2.2 Du behöver själv fullfölja din profil på magasin.dk eller i appen innan du är fullt upprättad som Goodie-medlem. I samband med att du fullföljer din profil ska du godkänna medlemskap i Magasin Goodie, samt ge ditt samtycke till mottagande av direktmarknadsföring. Så snart du är anmäld har du åtkomst till dina fördelar och kan använda dem hos Magasin. Gåvor och övriga fördelar kan inte utbetalas i kontanter.

 2.3 Du ska ha ett danskt mobilnummer och en e-postadress samt vara minst 18 år för att bli medlem i Magasin Goodie.

 2.4 Ditt medlemskap, dina fördelar och Goodies är personliga och kan inte överföras till andra och omfattas av våra villkor. Magasin har begränsning på ett Goodie-medlemskap per person. 

 2.5 Det är medlemmens eget ansvar och en förutsättning för att vara Goodie-medlem att hålla e-postadress och kontaktuppgifter uppdaterade. 

 2.6 Det är Magasin du Nord, organisationsnummer (CVR): 58191213, Kgs. Nytorv 13, 1095 Köpenhamn K., som står bakom Magasin Goodie fördelsuniversum.

  

3. Ditt samtycke till direktmarknadsföring

3.1 Vi ber om ditt samtycke till direktmarknadsföring för att kunna skicka relevant reklam till dig.

3.2 Marknadsföring till dig om erbjudanden från Magasins partner kommer alltid direkt från Magasin. Du kommer inte att motta direktmarknadsföring från våra partner mot bakgrund av ditt Goodie-medlemskap. Magasin vidarebefordrar inte uppgifter om dig till våra samarbetspartner.

3.3 Som ett led i vår marknadsföring till dig vill vi kontakta dig med fördelar, inspiration, erbjudanden, inbjudningar till event och tävlingar, kampanjer, frågeformulär med mera som passar dig och din profil. Sättet vi kommunicerar med dig kan variera inom ramen för det samtycke som du gett oss. Om det rör klassisk marknadsföring av varor skickar vi idag primärt besked via e-post. Vid besked om tjänster och bokningar med mera kommer du att primärt få besked via sms eller pushnotiser i appen.

3.4 När du laddar ner din Goodie-app har du möjlighet att tacka ja till att motta pushnotiser via appen om nya erbjudanden och fördelar. Du kan alltid ändra dina appinställningar – bland annat inaktivera pushnotiser.

3.5 Om du inte vill motta direktmarknadsföring har du alltid möjlighet att dra tillbaka ditt samtycke under dina profiluppgifter på hemsidan. Du kommer fortsatt att ta emot våra allmänna nyhetsbrev med erbjudanden med mera.

3.6 På ”Mitt Magasin” kan du dessutom rätta dina personuppgifter och anpassa de tillstånd du har gett till Magasin. 

  

4. Till dig som medlem.

4.1 Som Goodie-medlem får du din egen sida under ”Mitt Magasin” på magasin.dk. Du kan när som helst logga in på din profil via din e-postadress och ditt valda lösenord. På din sida kan du se dina köpkvitton och se hur du får ännu fler fördelar. Du kan även se vilken aktuell stjärnnivå du är på och hur mycket som saknas i köp i kronor för att uppnå en ny stjärnnivå.

4.2 Som medlem får du personliga erbjudanden för de produkttyper du är mest intresserad av. Dina personliga erbjudanden tar vi fram utifrån ditt köpmönster och de profiluppgifter du har gett oss. Vi utvecklar hela tiden fördelsuniversumet så att fördelar, erbjudanden och tjänster passar din profil på bästa möjliga sätt. Och du får löpande besked om när vi introducerar nya initiativ i Goodie-appen.

4.3 Som medlem i Magasin Goodie finns även möjlighet att uppnå Beauty Goodies från utvalda varumärken. Exklusiviteten hos fördelarna avspeglar din konsumtion och intjäningsnivå hos vart och ett av de enskilda varumärkena och inkluderar bland annat gåvor, tävlingar, behandlingar och masterklasser. Du kan alltid följa din intjäning, se din status och hitta dina aktuella intjänade fördelar i Goodie-appen. Antalet varumärken du kan tjäna in fördelar för i appen kan förändras över tid.

4.4 I Goodie-appen får du besked från oss om erbjudanden, inbjudningar till event och andra aktuella fördelar med att shoppa hos Magasin. I appen kan du bland annat även se dina köpkvitton, få information om dina fördelar och hämta dina Goodies och vouchers. Du har också möjlighet att boka tid för våra tjänster, bland annat personal shopper och skönhetsbehandlingar.

4.5 Magasin Goodie är inte ett betal- eller kreditkort. Du kan få gåvor i form av exempelvis fraktkoder, erbjudanden eller vouchers i appen som du kan lösa in genom att skanna din app i Magasins fysiska butiker eller genom att logga in på magasin.dk.

 

5. Så här uppnår du fördelar

5.1 Du får tillgång till fördelar och Goodies när du shoppar hos Magasin. Ju större belopp du handlar för hos Magasin, desto fler och större fördelar och Goodies får du tillgång till. Du kan vara medlem på fyra nivåer baserat på dina köp: Från Goodie bas- till en-, två- och trestjärnig medlem. När du uppnår en ny stjärna får du en stjärnvoucher på 100 kr och flera nya fördelar väntar på dig.

5.2 Om du har uppnått en stjärnvoucher hittar du den under dina Goodies i din app. Du kan även lösa in vouchern i alla Magasins fysiska butiker och på magasin.dk där den gäller i 14 dagar. Var uppmärksam på att du enbart kan använda stjärnvouchern en gång vid ett och samma köptillfälle och att den kan användas på herr-, dam- och barnkläder. Om du till exempel köper en t-shirt för 50 DKK och inget annat kommer restbeloppet att gå förlorat. Använd därför hela beloppet på vouchern på en gång. Du får din stjärnvoucher direkt i din Goodie-app. Du kan högst motta tre stjärnvouchers per år.

5.3 Du uppnår dina fasta fördelar och Goodies efterhand som dina köp hos Magasin registreras i appen. För att uppnå dina fördelar, Goodies och vouchers ska du skanna din Goodie-app hos Magasin eller logga in på magasin.dk varje gång du köper något. Antalet och storleken på dina fördelar och Goodies bestäms alltid av det totala belopp du har handlat för inom loppet av de senaste 12 månaderna. Du kommer alltså att uppleva att omfattningen av dina fördelar och Goodies förändras i takt med att din köpsumma för de senaste 12 månaderna ändras. Alla dina köp räknas med i din samlade köpsumma. Om du ångrar ett köp inom tiden för öppet köp kommer köpet inte att räknas med i din samlade köpsumma. Detta gäller även om en eventuell mottagare av en gåva ångrar ett köp inom den gällande tidsfristen. Det är inte möjligt att skanna dina köp i efterhand. Köp som du inte har skannat räknas inte med i den samlade köpsumma som fastställer de fördelar, Goodies och voucher du kan uppnå.

5.4 Vi vill gärna hjälpa dig att få ut så mycket fördelar som möjligt av ditt Goodie-medlemskap. Därför får du besked från oss när du – utifrån dina köp – närmar dig en lägre eller en högre intjäningsnivå.  

5.5 I Goodie fördelsuniversum finns även möjligheten att uppnå Beauty Goodies från utvalda skönhetsmärken. Du kan vara medlem på fyra nivåer baserat på dina köp: Från bas till medlemsnivå med en, två och tre hjärtan. Du uppnår dina Beauty Goodies efterhand som dina köp hos Magasin hos vart och ett av de utvalda skönhetsmärkena registreras i appen. För att uppnå dina Beauty Goodies ska du skanna din Goodie-app hos Magasin eller logga in på magasin.dk varje gång du köper något. Antalet och storleken på dina fördelar och Goodies bestäms alltid av det totala belopp du har handlat för inom loppet av de senaste 12 månaderna. Du kommer alltså att uppleva att omfattningen av dina Beauty Goodies förändras i takt med att din köpsumma hos vart och ett av varumärkena för de senaste 12 månaderna ändras. Alla dina köp räknas med i din samlade köpsumma. Om du ångrar ett köp inom tiden för öppet köp kommer köpet inte att räknas med i din samlade köpsumma. Detta gäller även om en eventuell mottagare av en gåva ångrar ett köp inom den gällande tidsfristen. Det är inte möjligt att skanna dina köp i efterhand. Köp som du inte har skannat räknas inte med i den samlade köpsumma som fastställer de Beauty Goodies du kan uppnå. Antalet varumärken från vilka du kan motta Beauty Goodies i appen kan förändras över tid.

  

6. Goodie-medlem i Danmark

6.1 Medlemskapet är ett nationellt program och är begränsat till köp hos Magasin samt online på magasin.dk. Du kan enbart uppnå fördelar och Goodies genom att shoppa i Danmark.

 

7. Avsluta ditt medlemskap i Magasin Goodie

7.1 Magasin förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor för Magasin Goodie. Om du inte längre önskar vara medlem kan du när som helst, via Goodie-appen eller magasin.dk, dra tillbaka ditt godkännande av medlemskapet och avsluta ditt medlemskap med omedelbar verkan.

7.2 Magasin förbehåller sig även rätten att helt avsluta Magasin Goodie – eller att löpande avsluta delar av Goodie fördelsuniversum. Om Magasin väljer att avsluta Goodie fördelsuniversum kommer det att ske med minst 1 månads varsel. Under uppsägningsperioden kan du inte uppnå nya fördelar, Goodies eller vouchers, men du kan däremot utnyttja de du redan har uppnått. 

7.3 Du ska använda dina uppnådda fördelar med mera innan ditt medlemskap löper ut. Detta gäller om du själv avanmäler dig eller om Magasin avslutar Magasin Goodie. Om du avanmäler dig från Magasin Goodie kommer din tillgång till dina uppnådda och outnyttjade fördelar att blockeras – så se till att använda dem innan uppsägning.

7.4 Om Magasin konstaterar missbruk av ditt Goodie-medlemskap förbehåller sig Magasin rätten att avsluta ditt medlemskap med omedelbar verkan. Detta innebär att vi annullerar dina uppnådda fördelar, däribland även Goodies och vouchers som redan levererats i din app. Missbruk kan samtidigt medföra permanent exkludering från Magasin Goodie fördelsuniversum. Magasin betraktar till exempel fusk med fördelar eller annat oacceptabelt beteende mot Magasins anställda som oegentligheter.

  

8. Kontakta oss

8.1 Om du har frågor till Magasin Goodie kan du kontakta Magasin Kundservice på www.magasin.dk eller på telefon 33 11 44 33.

Loading...