Villkor för Magasin Goodie

Villkoren gäller från 1 februari 2022 och ersätter tidigare versioner av Magasin Goodie villkor. 

Vi uppmanar dig att läsa igenom villkoren noga innan du anmäler dig som Magasin Goodie medlem. Detta för att veta vad du godkänner och samtidigt få en inblick i hur du får ut det mesta möjliga av ditt medlemskap.

 

1. Introduktion till Magasin Goodie

1.1 Magasin Goodie är ett förmånsprogram och en värld av förmåner som ger dig möjlighet att uppnå kuponger, få gåvor, delta i tävlingar och mer förmåner samt ger dig tillgång till särskilda rabatterbjudanden när du shoppar på Magasin.se och i Magasins varuhus. Syftet med Goodie förmånsprogrammet är att kunna erbjuda våra bästa kunder en ännu bättre shoppingupplevelse och extra förmåner. Detta gör vi genom att följa din profil och ditt köpbeteende för att kunna anpassa förmåner, erbjudanden och marknadsföring så att det passar till dig. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna administrera ditt medlemskap. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

1.2 När du blir medlem får du alltid det lilla extra och blir bortskämd med förmåner som t.ex. gåvor, inbjudningar till event och rabatterbjudanden, kallat Goodie Days, på utvalda produkter i utvalda perioder under hela året som du kan köpa på Magasin.se och i Magasins varuhus. Ju mer du shoppar för, desto fler förmåner och Goodies får du tillgång till som medlem. Du kan vara medlem på fyra nivåer baserat på dina köp: Från Goodie bas- till en-, två- och trestjärnig medlem. När du uppnår en ny stjärna får du en stjärnkupong som fungerar som en bonuscheck och flera nya förmåner väntar på dig. När du blir enstjärning medlem får du en stjärnkupong på 100 kr, vid 2 stjänor är kupongen värd 200 kr och när du blir trestjärning medlem får du en kupong på 300 kr.

1.3 Som Goodie-medlem får du en rad fasta förmåner som rabatter, fri frakt, inbjudningar till event och inspiration. Du blir också löpande bortskämd med Goodies utvalda speciellt för dig som är särskilda överraskningar som följer din stjärnstatus, bland annat exempelvis tävlingar, gåvor och andra magiska upplevelser.

  

2. Så här blir du Goodie-medlem

2.1 Det kostar inget penga att bli medlem i Magasin Goodie. Du blir medlem genom att ladda ner vår Goodie-app eller genom att registrera dig på Magasin.se. Du ska även ge ditt samtycke till att motta marknadsföring. För att få tillgång till alla förmånerna och dina personliga Goodies är det nödvändigt att ladda ner Goodie-appen. När du har anmält dig skickar vi ett välkomstmejl med en länk till din profil på Magasin.se. Här kan du när som helst se ditt elektroniska medlemskort – du kan även se det i Goodie-appen. Det är inte möjligt att få ett fysiskt Goodie-kort.

2.2 Du behöver själv fullfölja din profil på Magasin.se eller i appen innan du är fullt upprättad som Goodie-medlem. I samband med att du fullföljer din profil ska du godkänna medlemskap i Magasin Goodie, samt ge ditt samtycke till mottagande av direktmarknadsföring. Så snart du är anmäld har du åtkomst till dina förmåner och kan använda dem hos Magasin. Gåvor och övriga förmåner kan inte utbetalas i kontanter.

2.3 Du ska ha ett svenskt mobilnummer och en e-postadress samt vara minst 18 år för att bli medlem i Magasin Goodie knutet till Magasin.se.

2.4 Ditt medlemskap, dina förmåner och Goodies är personliga och kan inte överföras till andra och omfattas av våra villkor. Magasin har begränsning på ett Goodie-medlemskap per person. 

2.5 Det är medlemmens eget ansvar och en förutsättning för att vara Goodie-medlem att hålla e-postadress och kontaktuppgifter uppdaterade. 

2.6 Det är Magasin du Nord, organisationsnummer (CVR): 58191213, Kgs. Nytorv 13, 1095 Köpenhamn K., som står bakom Magasin Goodie förmånsprogrammet för medlemmar.

  

3. Ditt samtycke till direktmarknadsföring

3.1 Vi ber om ditt samtycke till direktmarknadsföring för att kunna skicka relevant reklam till dig.

3.2 Marknadsföring till dig om erbjudanden från Magasins partner kommer alltid direkt från Magasin. Du kommer inte att motta direktmarknadsföring från våra partner mot bakgrund av ditt Goodie-medlemskap. Magasin vidarebefordrar inte uppgifter om dig till våra samarbetspartner.

3.3 Som ett led i vår marknadsföring till dig vill vi kontakta dig med förmåner, inspiration, erbjudanden, inbjudningar till event, tävlingar, kampanjer, frågeformulär med mera som passar dig och din profil. Sättet vi kommunicerar med dig kan variera inom ramen för det samtycke som du gett oss. Om det rör klassisk marknadsföring av varor skickar vi idag primärt besked via e-post.

3.4 När du laddar ner din Goodie-app har du möjlighet att tacka ja till att motta pushnotiser via appen om nya erbjudanden, gåvor och tävlingar. Du kan alltid ändra dina appinställningar – bland annat inaktivera pushnotiser.

3.5 Om du inte vill motta direktmarknadsföring har du alltid möjlighet att dra tillbaka ditt samtycke under dina profiluppgifter på hemsidan. Du kommer fortsatt att ta emot våra allmänna nyhetsbrev med erbjudanden med mera.

3.6 I appen kan du dessutom rätta dina personuppgifter och anpassa de tillstånd du har gett till Magasin. 

 

4. Till dig som medlem.

4.1 Som Goodie-medlem får du din egen sida under ”Profil” på Magasin.se och i appen. Du kan när som helst logga in på din profil via din e-postadress och ditt valda lösenord. På din sida kan du se dina köpkvitton och se hur du får ännu fler förmåner. Du kan även se vilken aktuell stjärnnivå du är på och hur mycket som saknas i köp i kronor för att uppnå en ny stjärnnivå.

4.2 Som medlem får du personliga erbjudanden för de produkttyper du är mest intresserad av. Dina personliga erbjudanden tar vi fram utifrån ditt köpmönster och de profiluppgifter du har gett oss. Vi utvecklar hela tiden förmånsprogrammet så att förmåner och erbjudanden passar din profil på bästa möjliga sätt. Och du får löpande besked om när vi introducerar nya initiativ i Goodie-appen.

4.3 I Goodie-appen får du besked från oss om erbjudanden, inbjudningar till event och andra aktuella förmåner med att shoppa hos Magasin. I appen kan du bland annat även se dina köpkvitton, få information om dina förmåner samt hitta dina Goodies och kuponger.

4.4 Magasin Goodie är inte ett betal- eller kreditkort. Du kan få gåvor i form av exempelvis fraktkoder, erbjudanden eller kuponger i appen som du kan lösa in genom att skanna din app i Magasins fysiska butiker eller genom att logga in på Magasin.se.

 

5. Så här uppnår du fördelar

5.1 Du får tillgång till förmåner och Goodies när du shoppar hos Magasin. Ju större belopp du handlar för hos Magasin, desto fler och större förmåner och Goodies får du tillgång till. Du kan vara medlem på fyra nivåer baserat på dina köp: Från Goodie bas- till en-, två- och trestjärnig medlem. När du blir enstjärning medlem får du en stjärnkupong på 100 kr, vid 2 stjänor är kupongen värd 200 kr och när du blir trestjärning medlem får du en kupong på 300 kr.

5.2 Om du har uppnått en stjärnkupong hittar du den under dina Goodies i din app. Du kan även lösa in den på Magasin.se och den gäller i 180 dagar. Var uppmärksam på att du enbart kan använda stjärnkupongen en gång vid ett och samma köptillfälle och att den kan användas på herr-, dam- och barnkläder, samt accessoarer och underkläder. Om du till exempel köper en t-shirt för 50 kr och inget annat kommer restbeloppet att gå förlorat. Använd därför hela beloppet på en gång. Du får din stjärnkupong direkt i din Goodie-app. Du kan högst motta tre stjärnkuponger per år.

5.3 Du uppnår dina fasta förmåner och Goodies efterhand som dina köp hos Magasin registreras i ditt medlemskap och appen. För att uppnå dina förmåner, Goodies och kuponger ska du vara inloggad när du shoppar på Magasin.se eller i appen varje gång du köper något. Antalet och exklusiviteten på dina förmåner och Goodies bestäms alltid av det totala belopp du har handlat för inom loppet av de senaste 12 månaderna. Du kommer alltså att uppleva att omfattningen av dina förmåner och Goodies förändras i takt med att din köpsumma för de senaste 12 månaderna ändras. Alla dina köp räknas med i din samlade köpsumma. Om du ångrar ett köp inom tiden för öppet köp kommer köpet inte att räknas med i din samlade köpsumma. Detta gäller även om en eventuell mottagare av en gåva ångrar ett köp inom den gällande tidsfristen. Det är inte möjligt att skanna dina köp i efterhand. Köp som du inte har skannat räknas inte med i den samlade köpsumma som fastställer de förmåner, Goodies och kuponger du kan uppnå.

5.4 Vi vill gärna hjälpa dig att få ut så mycket förmåner som möjligt av ditt Goodie-medlemskap. Därför får du besked från oss när du – utifrån dina köp – närmar dig en lägre eller en högre intjäningsnivå.  

  

6. Goodie-medlem i Danmark

6.1 Medlemskapet är ett nationellt program och marknadsföring samt dina förmåner och Goodies bestäms av vilket land du har valt när du blev medlem och i din profil. Du kan intjäna poäng för att stiga i stjärnnivå när du shoppar på Magasin.se och i en av de fysiska varuhusen i Danmark. Intjäningen följer vad du shoppar i den lokala valutan.

 

7. Avsluta ditt medlemskap i Magasin Goodie

7.1 Magasin förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor för Magasin Goodie. Om du inte längre önskar vara medlem kan du när som helst, via Goodie-appen eller Magasin.se, dra tillbaka ditt godkännande av medlemskapet och avsluta ditt medlemskap med omedelbar verkan.

7.2 Magasin förbehåller sig även rätten att helt avsluta Magasin Goodie – eller att löpande avsluta delar av Goodie förmånsprogrammet. Om Magasin väljer att avsluta Goodie förmånsprogrammet kommer det att ske med minst 1 månads varsel. Under uppsägningsperioden kan du inte uppnå nya förmåner, Goodies eller kuponger, men du kan däremot utnyttja de du redan har uppnått. 

7.3 Du ska använda dina uppnådda förmåner med mera innan ditt medlemskap löper ut. Detta gäller om du själv avanmäler dig eller om Magasin avslutar Magasin Goodie. Om du avanmäler dig från Magasin Goodie kommer din tillgång till dina uppnådda och outnyttjade förmåner att blockeras – så se till att använda dem innan uppsägning.

7.4 Om Magasin konstaterar missbruk av ditt Goodie-medlemskap förbehåller sig Magasin rätten att avsluta ditt medlemskap med omedelbar verkan. Detta innebär att vi annullerar dina uppnådda förmåner, däribland även Goodies och kuponger som redan levererats i din app. Missbruk kan samtidigt medföra permanent exkludering från Magasin Goodie förmånsprogrammet. Magasin betraktar till exempel fusk med förmåner eller annat oacceptabelt beteende mot Magasins anställda som oegentligheter.

 

8. Kontakta oss

8.1 Om du har frågor till Magasin Goodie kan du kontakta Magasin Kundservice på www.magasin.se eller på telefon +46 8-42 00 29 89.

Loading...