Villkor för Magasin Goodie

 

Dessa villkor gäller från och med 1 maj 2020 och ersätter alla tidigare upplagor av Magasin Goodies villkor.

 

Vi uppmanar dig att läsa villkoren noggrant innan du registrerar dig. Då vet du vad du säger ja till och samtidigt får du veta hur du får ut det mesta av ditt medlemskap.

 

1. Introduktion till Magasin Goodie

1.1 Magasin Goodie är ett universum med fördelar som ger dig möjlighet att få tillgång till specialerbjudanden när du handlar på magasin.se. Syftet med Goodie är att kunna ge fördelar till våra lojalaste kunder. Vi gör det genom att följa din profil och ditt köpbeteende och ge dig fördelar, erbjudanden och marknadsföring som passar just till dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

1.2 När du blir medlem skämmer vi bort dig med fördelar och erbjudanden om produkter som du kan köpa på magasin.se. Ju större belopp du handlar för på Magasin, desto fler och större fördelar får du tillgång till.

1.3 Som Goodie-medlem får du tillgång till en lång rad förmåner i på Magasin, bl.a. VIP-inbjudningar, minst tolv shoppingweekender om året då du får 20 % rabatt på en rad varor och tillgång till olika evenemang. Sist men inte minst kan du njuta av att bli lite extra bortskämd av oss.

 

2. Så blir du Goodie-medlem

2.1 Det kostar dig inte ett öre att bli medlem i Magasin Goodie. Du blir medlem genom att registrera dig på magasin.se.  Här måste du också godkänna att du vill få reklam från oss och att vi kan behandla din personliga information.

 

2.2 Du måste fylla i din profil på magasin.se innan du blir Goodie-medlem. I samband med att du fyller i din profil måste du godkänna ditt medlemskap i Magasin Goodie. När du är registrerad har du tillgång till dina förmåner och kan använda dem på Magasin.se.

 

2.3 Du måste ha ett svenskt mobilnummer och en e-postadress och vara minst 18 år för att bli medlem i Magasin Goodie.

 

2.4 Ditt medlemskap och dina fördelar är personliga och kan inte överföras till andra och omfattas av våra villkor och betingelser. Magasin har en gräns på ett Goodie-medlemskap per person.

2.5 Det är medlemmarnas eget ansvar och en förutsättning för att vara Goodie-medlem att hålla e-postadressen och kontaktinformationen uppdaterad.

 

2.6 Det är Magasin du Nord, CVR. 58191213, Kgs. Nytorv 13, 1095 Köpenhamn K. som står bakom Magasin Goodies fördelsuniversum.

 

3. Ditt samtycke

3.1 För att kunna erbjuda dig den bästa tjänsten måste vi använda ditt samtycke för att behandla din information och för att kunna skicka reklam och marknadsföring till dig.

 

3.2 Goodie-medlemskapet är beroende av att vi kan behandla dina personuppgifter och att du säger "ja tack" till att få Magasins nyhetsbrev samt marknadsföring från Magasins partners. 

 

3.3 Marknadsföring till dig om erbjudanden från Magasins partners kommer alltid direkt från Magasin. Du får inte direktmarknadsföring från våra partners baserat på ditt Goodie-medlemskap. Magasin förmedlar inte information om dig till våra partners. Du kan se listan över samarbetspartners här.

 

3.4 När du blir medlem i Goodie samtycker du också till att vi kontaktar dig med fördelar, inspiration, erbjudanden, kampanjer, frågeformulär och annat som passar dig och din profil. Sättet vi kommunicerar med dig på kan variera inom ramen för det samtycke du har gett oss. Om det är klassisk marknadsföring av varor skickar vi idag främst meddelanden via e-post. Om du godkänner det kan vi även kontakta dig via sociala medier.

 

3.5 Om du inte vill ta emot marknadsföring som riktar sig specifikt till dig har du möjlighet att avmarkera "rekommendationer" under din profilinformation. Om du väljer bort denna marknadsföring med rekommendationer specifikt för dig, får du som Goodie-medlem istället vårt allmänna nyhetsbrev med erbjudanden och mycket annat.

 

3.6 Du kan alltid återkalla ditt samtycke till att få allmän marknadsföring från Magasin, men det betyder också att du inte längre är medlem i Magasin Goodie.

 

3.7 I "Mitt Magasin" kan du också korrigera dina personuppgifter och anpassa behörigheterna du har gett till Magasin. Bland annat ditt godkännande för hur vi kan behandla dina personuppgifter.

4. Till dig som medlem

4.1 Som Goodie-medlem har du din egen sida under "Mitt Magasin" på magasin.se. Du kan när som helst logga in på din profil via din e-postadress och ditt valda lösenord. På din sida kan du se dina inköpskvitton.

 

4.2 Som medlem får du personliga erbjudanden av produkter du är mest intresserad av. Vi ger dig personliga erbjudanden baserat på ditt inköpsmönster och den profilinformation du har gett oss. Vi utvecklar ständigt fördelarna med Goodies fördelsuniversum så att du ska få ut så mycket som möjligt och hitta det som passar dig bäst.

 

5. Så får du fördelarna

5.1 Du får tillgång till fördelar och Goodies när du handlar på Magasin.se. Ju större belopp du handlar för, desto fler och större fördelar får du tillgång till.

 

5.2 Du uppnår dina fasta fördelar och Goodies allt eftersom dina köp på Magasin.se registreras. Antalet och storleken på dina förmåner och Goodies avgörs av det belopp du har handlat för de senaste 12 månaderna. Du kommer att märka att omfattningen av dina fördelar och Goodies ändras när ditt totala inköpspris för de senaste 12 månaderna ändras.

 

6. Goodie medlem i Sverige

6.1 Medlemskapet är ett nationellt program och är begränsat till köp online på magasin.se. Du kan bara få fördelar och Goodies genom att handla i Sverige. 

 

7. Uppsägning av ditt medlemskap eller fördelsuniversumet

7.1 Magasin förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor för Goodies fördelsuniversum. Om du inte längre vill vara medlem kan du när som helst via magasin.se återta ditt godkännande och avsluta ditt medlemskap med omedelbar verkan.

 

7.2 Magasin förbehåller sig också rätten att helt avsluta Goodies fördelsuniversum – eller avsluta delar av Goodies fördelsuniversum. Om Magasin väljer att stänga Goodies fördelsuniversum kommer det att göras med minst en månads varsel.

7.3 Du måste använda dina fördelar innan ditt medlemskap upphör. Detta gäller både om du själv avregistrerar dig eller om Magasin avslutar Goodies fördelsuniversum. Om du avregistrerar dig från Goodies fördelsuniversum raderas alla dina intjänade och oanvända fördelar automatiskt – så tänk på att använda dem innan du avregistrerar dig.

 

7.4 Vi raderar automatiskt din profil om du inte har varit aktiv Goodie-kund på två år.

 

7.5 Om Magasin konstaterar att du har missbrukat Goodie-medlemskap, förbehåller sig Magasin rätten att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan. Detta innebär att vi annullerar dina förmåner. Missbruk kan också leda till permanent uteslutning av Magasin Goodies fördelsuniversum.

 

8. Kontakta oss

8.1 Har du frågor om Goodies fördelsuniversum är du välkommen att kontakta Magasins kundservice på www.magasin.dk  eller på telefon +45 33 11 44 33.

 

Loading...