Gå på upptäcksfärd i de vackra butikerna, som alla bjuder in till ett spännande universum fyllt med de finaste varorna och populäraste märken – både inom fashion, beauty, inredning och mycket, mycket mer.

Magasins historia går helt tillbaka till 1868, då det första varuhuset slog upp portarna i Aarhus. Här kan du fortfarande besöka butiken, som idag ligger i det sköna och trevliga område nere vid ån. Sedan dess, har det kommit fler butiker, och i dag kan du besöka oss i både Aalborg, Aarhus, Odense, Lyngby, Rødovre, Field’s och självklart i den historiska byggnaden på Kgs. Nytorv mitt i Köpenhamn.

Magasin på Kgs. Nytorv som är det största av de sju varhuhusen och den populära shoppingdestinationen, fyller hela fem våningar utöver källaren, som huserar stadens bästa matuniversum, fyllt med utsökta delikatesser och smakfulla specialiteter. Om du behöver en paus från shoppingen, kan du ta glashissen upp till femte våningen, där du finner Magasins många fina matställen och restauranger.

Hos Magasin möter du en dedikation till service och personlig rådgivning som gör skillnad. Våra duktiga personal shoppers, står klara till att ge dig personlig och professionell rådgiving, oavsett om du är på utkik efter fashion, lingerie eller beauty, och så är det helt gratis. Du kan också skämma bort dig själv med en av våra många sköna beautybehandlingar, efter en lång dag fylld med shopping.

Vi gör allt för att det ska vara inspirerande och trevligt att besöka oss, och garanterar att du kommer att märka den helt speciella Magasin-stämningen.

Vi glädjer oss att välkomna dig till magiska Magasin!

Loading...