Logga in
Färg: Grå

Glerups

Glerups sko med gummisål

1.090 SEK
Slutsåld
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Glerups’s Skor är ett superbekvämt par UllklädertTofflor som fungerar som extra goda tofflor för alla typer av kyliga vinterstunder hemma på en fotkall arbetsplats eller som ett par mysiga loafers för skidåkning. 

Tofflorna är danska designade och har en ovandel i ullfilt som verkligen skämmer bort dina fötter. Ullkläder har många goda egenskaper, inklusive att det inte förlorar sina isolerande egenskaper när det är fuktigt, vilket säkerställer att dina tofflor alltid känns varma 

En annan bra egenskap är att ullen är naturligt antibakteriell, så dina Glerups behöver bara vädras för att hålla sig fräscha och inte ta lukt. Placera dem därför utomhus en kall och torr natt och var fräsch och redo att användas nästa morgon   

Yttersulan är tillverkad av gummi som båda ger tofflorna extra hållbarhet om du använder dem mycket t.ex. för daglig användning på ett fotkylt kontor. Samtidigt ger gummisulan dig bättre fotfäste både inifrån och ut om du till exempel snabbt måste lämna dörren och hämta dagstidningen. 

Sammantaget är Glerups Skor ett par superbekväma tofflor som du kommer att älska oavsett om du bär dem mysiga Tofflor eller använder dem som ett par varma loafers på vintersemestern.

OBS! Dina Glerups kommer vanligtvis att "fälla" de första 3-4 veckorna du använder dem. Detta är normalt på grund av den naturliga behandlingen av ylle. Ta bara bort den extra Ullkläder och använd dina Glerups normalt.

Glerups sko med gummisål
Glerups
Glerups sko med gummisål
1.090 SEK
Slutsåld
30 dagars returrätt
Loading...