Logga in
Färg: Blå

Asivik

Asivik Rain regnjakke, herre Dark Blue

1.390 SEK
Asivik Rain regnjakke, herre Dark Blue
Asivik
Asivik Rain regnjakke, herre Dark Blue
1.390 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

 Asivik Rain Rain Rain Rain Jacket får dig att klä dig ordentligt för det ibland föränderliga danska vädret så att du inte behöver skjuta upp skogen eller cykelturen bara för att det regnar

 -jackan är helt vattentät och andas. Den har en något borstad yta som gör den mjukare och mer tygliknande, så den kan faktiskt även användas som vindjacka en grå dag när byggarna hotar. 

 Du kan därför nöja dig med en regnjacka som en praktisk övergångsjacka för hösten och våren, där vädret har lite att erbjuda. 

 Asivik Rain är tillverkad av återvunnen polyester och utrustad med Ureamax membran som gör den helt regntät samtidigt som jackan andas. Den är internt utrustad med ett polyesterspritnät. Men i ärmarna finns ett mjukt nylonfoder som gör det betydligt lättare att genomborra jackan utan att skjortärmarna eller Övrigt annat Fast och dras upp.

 För att göra yttermaterialet extra vattenavvisande har det fått en vattenavvisande behandling som är helt fri från de endokrina störande fluorkarboner som annars används i de allra flesta vattenavvisande behandlingar.

 Huvan är utrustad med utrymme och kan justeras så att du kan vrida huvudet utan att förlora synen. Den har också ett litet förstyvat visir så att du inte får vatten i ögonen vilket är extra praktiskt om du bär glasögon!

 Muffarna är tillräckligt långa för att du ska kunna åka med jackan och det finns kardborrejustering i manschetten så att du enkelt kan justera dem och hålla vind och vatten ute.

 De två blixtlåsförsedda fickorna är bra att värma händerna i och rymliga nog för plånboksnycklar och andra nödvändigheter.

 Dragkedjan har både angrepp och fall så att vind och vatten inte kommer in. 

 -jackan är skuren asymmetriskt för en något längre längd i ryggen och snören i. Detta säkerställer en bättre rörlighet för låren när du går och cyklar, samtidigt som du inte separerar i mitten när du sitter på cykeln eller knuffar i skogen.


Recensioner från våra kunder:

Loading...