Logga in
Goodie
Få just nu 20% rabatt på nästan allt
Färg: Blå

Asivik

Asivik Explorer Merino Pants, herre

Goodie-pris
864 SEK
Normalpris
1.080 SEK

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Asivik Explorer Merino Pants, herre
Asivik
Asivik Explorer Merino Pants, herre
864 SEK
1.080 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Explorer-serien är de varmaste ylleunderkläderna vi någonsin har tillverkat. Sortimentet innehåller produkter av högsta kvalitet som alltid håller dig varm och torr även när temperaturen är flera grader under fryspunkten.

Vi har skapat Explorer-serien för dem som vägrar att klappa tänderna på lägerresan under de danska vintermånaderna, den kalla bergsresan i Norden eller gör stillastående aktiviteter som jakt och fiske.

Vi rekommenderar också Explorer-serien repfri och supermjuk merinoull för bitande kalla vinterdagar när pendlingen på järnhästen eller väntar på bussen kan verka otroligt kall.

Merinoull är ett 100% naturligt material som har hög isoleringsförmåga och unika fukttransporterande egenskaper som håller dig både varm och torr. Dessutom säkerställer den naturligt höga mängden lanolin i merinoull att illaluktande bakterier inte trivs i ullfibrer.

Asivik har sedan 1987 varit scoutsportmärket. Asivik har utvecklats för att lösa uppgifter i det danska och nordiska friluftslivet där det föränderliga hårda klimatet ställer stora krav. Varje produkt skapas från grunden av erfarna friluftsmänniskor som är i naturen själva.

Loading...