Georg Jensen
35% på Bernadotte Bestickset 24 delar. Shopa här
Färg: Mørkegrå
Storlek: B:20,8xD:26,8xH:46 cm

SAGE

The Q - Smoked Hickory

4.999 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Den nya superblender Q ger professionell kvalitet hemma i ditt eget kök. Med den mest kraftfulla motorn, unika one-touch-program och olika hastighetsinställningar optimerar Q-enheten konsistensen och säkerställer en mjuk och krämig konsistens.
De 4 One Touch-programmen med optimerad hastighet för det godaste resultatet. Gör de mjukaste och krämigaste gröna smoothies och smoothies baserade på mejeriprodukter med de två smoothieprogrammen. Förvandla is till snö med puls/iskross eller gör en varm soppa snabbare med hjälp av soppprogrammet.
Nytt innovativt lock med speciell Design för vakuumblandning. Clip & Secure -locket skyddar vid blandning i hög hastighet och förhindrar stänk. Sage Assist-ringen gör det enkelt att ta bort locket.
Välj mellan 5 hastigheter och optimera konsistensen för en mjukare, krämigare konsistens: Färska cocktails, salsa och dipp, mandelmjölk, nötsmör och finmalet mjöl.
Med en kraftfull motor på 2400W har Super Q extremt hög prestanda och med Köksknivar som roterar i 300 km/h får du snabba resultat.

Automatisk rengöringsfunktion: Ett program med en knapptryckning använder rent vatten/tvålvatten för att rengöra kannan och bladen.

Specifikationer:
Superstark Tritan mixerkanna: 2,0 literHög prestanda: 2400W motor4 inställningar för en knapptryckningAuto CleanCount upp-/ned-timerBlenderstav för frysta desserter
The Q - Smoked Hickory
SAGE
The Q - Smoked Hickory
4.999 SEK
30 dagars returrätt
Loading...