Storlek: 240 ML

DRUNK ELEPHANT

T.L.C. Glycolic - Exfoliating Body Lotion

379 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Vad det är:
Denna högpresterande blandning av 10 % AHA exfolierar skonsamt för att återställa och fräscha upp tråkiga och ojämna områden, medan dess blandning av lugnande växtoljor, djupt återfuktande smör och barriärstödjande elektrolyter återställer torr och uttorkad Hud under halsen.Vad den är formulerad för att göra:
T.L.C. Glycolic Body Lotion innehåller en blandning av glykol-, vin-, mjölk- och citronsyraalfahydroxisyror som mjukgör och förfinar ojämn, ojämn och ojämn Hud samtidigt som den förbättrar områden med ojämn ton. En blandning av antioxidanthaltiga, icke-parfymerade växtoljor och smör - tänk gröna tefrön, passionsfrukter, aprikos, marula och shea - lugnar och fördjupar för att återfukta torr, irriterad Hud medan squalane, vitamin F, natriumhyaluronat och niacinamid arbetar för att Skåp en starkare, hälsosammare syramantel. Kraftfulla elektrolyter (kokosfruktjuice och natrium PCA) ger kritisk hydrering och hjälper till att skydda mot miljöstressorer.Viktiga ingredienser:
T.L.C. Framboos AHA-blandning: Glykolsyra plus vinsyra (T), mjölksyra (L) och citronsyra (C) exfolierar ansamlade döda hudceller för Hud en jämnare, ljusare och jämnare TEINT.

Marulasmör: Ett superrent koncentrerat smör från marulaolja och rikt på antioxidantpolyfenoler, lipider och fettsyror som återfuktar huden på djupet och ger ett kraftfullt barriärskydd.

Sheasmör: Ett koncentrerat smör utvunnet ur sheafrukt. Sheasmör har en komplex triglyceridsammansättning, som är ansvarig för dess karakteristiska rika, mjukgörande egenskaper och hudbarriärskydd.

T.L.C. Glycolic - Exfoliating Body Lotion
DRUNK ELEPHANT
T.L.C. Glycolic - Exfoliating Body Lotion
379 SEK
30 dagars returrätt
Loading...