Storlek: 110 G

DRUNK ELEPHANT

Slaai - Makeup Melting Butter Cleanser

469 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
"Vad det är:

Slaai är ett innovativt rengöringsbalsam som smälter bort alla spår av smuts, smink och solskyddsmedel från huden. Den är tillräckligt mild för att användas runt ögonen och omvandlas snabbt från olja till mjölk vid kontakt med vatten. Slaai är hudkompatibel och avlägsnar utan ansträngning även vattenavvisande formuleringar och är fri från PEGs och eteriska oljor.Vad den är utformad för att göra:

Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser är formulerad med rena, antioxidantrika fruktextrakt och oljor som hjälper till att lugna, plus en vårdande afrikansk oljeblandning av marula, baobab, kalahari melon, mongongo och ximenia, och rengör och återfuktar utan irriterande eller känsliga ämnen. Slaai är utformad för torr hud och avlägsnar överflödig olja, smuts och makeup från huden. Genom att tillsätta vatten aktiveras Slaai till en mjölk som sköljs ren och lämnar en daggig glöd.Vad mer du behöver veta:

Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser är en unik formulering som måste appliceras på ett torrt ansikte med torra händer för att börja smälta bort orenheter.Nyckelingredienser:

- Nourishing Fruit Salad Blend är en blandning av oparfymerade lugnande fruktextrakt (blåbär, kiwi och jordgubbar) och stärkande fruktoljor (tranbärsfröolja, acai-fruktolja och vattenmelonfröolja) som hjälper till att ge huden komfort och återfuktning.

- Marulafröolja är en superabsorberbar fuktgivande olja med hög halt av antioxidanter och omega 6 och 9 som bevarar och ger näring åt din hud och återställer dess ungdomliga lyster.

- Baobabfröolja superabsorberande olja som intensivt mjukgör och hjälper till att lösa upp makeup med sitt höga innehåll av fettsyror och sina djupt återfuktande egenskaper.


"
Slaai - Makeup Melting Butter Cleanser
DRUNK ELEPHANT
Slaai - Makeup Melting Butter Cleanser
469 SEK
30 dagars returrätt
Loading...