Skönhet

Här är svenskarnas absoluta favoritskönhetsprodukt

null

Text av Marie Alkestrup

Att döma av hur många gånger den populära produkten är efterlängtad över disk hemma kan det vara en indikation på att du är galen i den.

Visserligen kan skönhetshyllorna vara lite av en djungel när man handlar nya produkter. Här kan du givetvis alltid söka råd hos en expedit, hitta hjälp på nätet, men för de flesta är en personlig rekommendation från vänner och bekanta det mest giltiga hjälpmedlet. Vid sidan av den personliga rekommendationen måste det näst bästa vara att titta på vilka produkter som är så populära att de köps om och om igen. Det är vanligtvis en bra indikator på en produkts effektivitet om folk fortsätter att köpa den. Därför har vi fördjupat oss i försäljningssiffrorna för Magasins skönhetsavdelning, där det snabbt bildas en bild av några populära stammisar i folks varukorgar.

Om du vill se om dina favoritprodukter också finns i topp tre av de mest sålda produkterna, eller om du helt enkelt vill ha inspiration till ditt nästa köp, ta en titt här, där vi ger dig de populäraste skönhetsprodukterna och varumärkena i Magasin.

Topp 3 mest populära produkterna

1:a plats för populäraste skönhetsprodukten i Magasin: Matte Bronzer från Milk Makeup

Den absolut mest sålda produkten från förra året till dags dato är American Milk Makeups Matte bronzer. Detta är en krämig bronzer i en praktisk sticka, vilket även gör den idealisk att ta med på språng. Det är inte känt om det är bronzerns praktiska design, eller dess vackra effekt på huden, som gör den så populär hemma. Men en sak är säker: det är helt klart Magasins bästsäljande skönhetsprodukt.

2. och 3. plats för populäraste skönhetsprodukten i Magasin: Niacinamid 10% + Zinc 1% og Hyaluronic Acid 2% från The Ordinary

På andra och tredje plats hittar du två produkter från samma märke: The Ordinary. Ett prisvärt och effektivt märke som inte bara tagit utlandet med storm utan även upplever medvind här hemma. Den mest populära produkten från The Ordinary är deras Niacinamid-serum, tätt följt av serumet Hyaluronic Acid 2% + B5 30.

Av de mest köpta och därmed mest populära märkena som hittats baserat på ett års data, lyder listan som följer:

1. plats bland de mest populära skönhetsmärkena i Magasin: Mac

SminkjättenMac Cosmetics tar en fin första plats på listan över märken som oftast köps i Magasin. De har haft många virala skönhetshits det senaste året. Inklusive deras torrschampo för den daggamla mascaran, deras nyaStrobe Devy Skin Tint,en hybrid av det gnistrande Strobe Cream och Face and Body Foundation och nu senast läppstiftet Färgat glansglas Thanks it’s MAC. Mac själv rapporterar att de efter det stora virala omnämnandet av Thanks it's MAC har upplevt en enorm ökning av försäljningen av den mycket eftertraktade läppfärgen.2. plats bland de mest populära skönhetsmärkena i Magasin: Sephora Collection

På andra plats hittar duSephora Collection. Sephora är känt för att hysa andra varumärken, men har även sitt eget märke Sephora Collection. I detta sortiment hittar du en mängd produkter, som dessutom kommer till ett mycket rimligt pris.3.platsen över de mest populära skönhetsmärkena i Magasin: The Ordinary

På tredje plats ovanför Magasins bästsäljande skönhetsmärke ligger The Ordinary. Här, som tidigare nämnt, är de två serumenNiacinamide 10% + Zinc 1% och Hyaluronic Acid 2%, som är The Ordinarys mest efterfrågade produkter här i Magasin.

Vill du prova några av märkets andra bra produkter kan vi varmt rekommendera derasSqualene Cleanser eller deras Serum Foundation, vilket är perfekt för dig som letar efter en lätt och omtänksam foundation.Loading...