Storlek: 30 ML

The Ordinary

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

127 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution från The Ordinary är en aktiv 10-minuters exfolierande ansiktsbehandling som bekämpar synliga fläckar samtidigt som den ger klarare Hud och förnyad lyster. Med kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar förekomsten av fina linjer.

Tillämpning: Applicera med fingertopparna på torr Hud i ett jämnt lager på Ansikte på kvällen på rengjord Hud Realtid är högst 10 minuter och inte oftare än 2 gånger i veckan. Skölj av med ljummet vatten. Undvik kontakt med ögonen.

Vi rekommenderar att du under de första 4–6 veckorna långsamt vänder på hudens BHA-syra. Detta kan göras genom att använda produkten två gånger i veckan under de första veckorna och sedan långsamt öka till varje kväll och sedan oftare. Var uppmärksam på din Hud och experimentera med vad som fungerar bäst för dig.

Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA), som kan öka hudens känslighet för solen och särskilt risken för solbränna. Använd därför solskyddsmedel och begränsa solexponeringen när du använder denna produkt och i en vecka efteråt.
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
The Ordinary
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
127 SEK
30 dagars returrätt
Loading...