Logga in
Brands you need to know about

Utforska naturlig skönhet med honung från Mirsalehi Bee Garden. Gisou av Negin Mirsalehi är sprungen ur en dubbel passion: biodling och naturlig skönhet. Rare Beauty's feel-good formula är luftig och andningsbar och appliceras enkelt med uppbyggnadsbar täckning och en fräsch finish, så att du alltid ser ut som dig själv.

Våra favoriterBy Rihanna

Inspirerad av hennes globala livsstil kombinerar Rihanna ingredienser från hela världen och parar ihop dem med hudvårds kraftkällor så som hyaluronsyra och niacinamide - för kliniskt bevisade resultat. Rihanna skapade Fenty Beauty "för att kvinnor överallt skulle inkluderas", med ett brett sortiment av hudtoner som traditionellt anses svåra att matcha och med formulas för alla hudtyper, speciellt universella nyanser.

Nya Brands från SEPHORA

Nu kan du äntligen hitta de två hypade Brands, 111Skin & BYOMA, i Magasin.
Hos 111Skin är varje produkt noggrant formulerad för att hantera specifika hudvårdsproblem som för tidigt åldrande, matt hy, hyperpigmentering och uttorkning.
träffa BYOMA - Kliniskt beprövade, hudläkare godkända formler förstärker, bygger, balanserar och lyser upp för din bästa huddag.

Utforska Bestsellers

Populära Brands

Shoppa skönhetLoading...