Logga in
Färg: 0008

Lego

Politiets fængselsø 60419

1.399 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Gör dig redo för en actionfylld jakt och spännande fängelseflykter med LEGO City Police Prison Lake Kit. Denna imponerande Byggsats ger åtals- och straffspänningen till LEGO-världen och levererar timmar av kreativt spel.

Funktioner:

Layout för ön: LEGO City Police Prison Island presenterar en detaljerad ö som inkluderar ett fängelse med plats för skurkar, ett kontrolltorn, helikopterlandningsplats och ett fartyg för polisen. Öka intensiteten i spelet genom att utforska varje område.

Fordon och utrustning: Setet innehåller polishelikoptrar, båtar och en skurk, som alla bidrar till dynamisk och spännande lek. Utrustad med handbojor, walkie-talkies och mer, är polisen redo att upprätthålla ordning.

Minifigurer: Innehåller minifigurer av poliser, skurkar och andra karaktärer, så att Barn kan scenera dramatiska scener och föreställa sig olika polisoperationer.

Scenario för flykt från fängelse: Utmana dina byggnadsfärdigheter genom att återställa fängelserymningar och spännande förföljelser. Det här setet är designat med fokus på detaljer och ger en realistisk touch till byggnadsupplevelsen.

Kreativt spel: LEGO City Police Prison Island uppmuntrar kreativ lek och berättande. Barn kan uppfinna sina egna kriminella berättelser, rädda dagen som poliser eller planera djärva flykter som skurkar.

Hållbar konstruktion: LEGO City-set är kända för sin hållbara och högkvalitativa konstruktion, vilket säkerställer att detta set kan avnjutas under lång tid med upprepade byggen och spel.

Upplev spänningen i lagens långa arm med LEGO City Police Prison Island. Detta Byggsats kombinerar lek och Kreativitet med spänningen i kriminell förföljelse och rättvisa, vilket gör det till ett utmärkt tillskott till alla LEGO City-samlingar. Låt jakten börja!
Politiets fængselsø 60419
Lego
Politiets fængselsø 60419
1.399 SEK
30 dagars returrätt
Loading...