Köp 2 och få 20% på massor av solskydd, brun utan sol & aftersun
Storlek: 100 ML

Zarkoperfume

PINK MOLéCULE 090-09 Eau de Parfum 100 ml.

1.390 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Zarkoperfumes Pink Molecule är en tolkning av de nordiska elementen som smälter samman med rosa Champagne. Vårens varma vind, blandad med vatten och doften av de mörka träden i danska skogar. En doft som har en stor öppning av oskuld och renhet, men med starka sensuella undertoner - som rosa Champagne.

Doften är gjord av molekyler som anpassar sig till varje individs doftoljor, varför parfymen luktar annorlunda från person till person. En extremt feminin doft.

Tillämpning:
Eftersom doften består av molekyler är det viktigt att du inte gnuggar doften efter att ha sprayat den på huden, utan istället låter den dra in långsamt. Om du gnuggar handlederna tillsammans riskerar du att förstöra molekylerna och därmed doften.

Doftanteckningar:
Hyllblomma, Abrikos, Black Orchid, Pink Molecules, Mahogni, Creamy chord, Black wood chord.

Om Zarko Perfume:
Zarko Perfume grundades 2008 av den danska parfymören Zarko Ahlmann Pavlov, som hade en dröm om Skåp Dofter. Han har kunnat uppnå detta till perfektion - han är bland de få som har kunnat utveckla Dofter som bara ett fåtal kan. Zarko Ahlmann Pavlov har en speciell passion för de nordiska landskapen och dess vackra Dofter På grund av det nordiska landskapet har dofterna utvecklats för nordiska män och kvinnor.

Parfymer är 100% handgjorda i Danmark i sitt eget laboratorium. Parfymerna är sammansatta på vikten av molekyler och hur de påverkar varandra mot kyla, värme och särskilt miljön du befinner dig i. Dofterna har en lång livslängd, utvecklas hela tiden och kontrakt. Varje parfym har också olika Dofter från person till person, eftersom det bara finns stora skillnader i kroppstemperatur samt hur doften fungerar med kroppens egen doft.
PINK MOLéCULE 090-09 Eau de Parfum 100 ml.
Zarkoperfume
PINK MOLéCULE 090-09 Eau de Parfum 100 ml.
1.390 SEK
30 dagars returrätt
Loading...