Färg: 163

Copenhagen Cartel

OCN WEED Women Crop Sweat

1.084,30 SEK Pris nedsatt från 1.549 SEK till
OCN WEED Women Crop Sweat
Copenhagen Cartel
OCN WEED Women Crop Sweat
1.084,30 SEK Pris nedsatt från 1.549 SEK till
Retur 30 dagar
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-4 arbetsdagar. Läs mer
Retur 30 dagar. Läs mer
Den klassiska, skurna sweatshirten. Men låt dig inte luras, vår OCN WEED Women Crop Sweatshirt är inte vilken sweatshirt som helst. Den här sweatshirten utmanar normer, bryter mot traditioner och visar vägen för att skapa ett klimatvänligt alternativ. Den är bland annat tillverkad av en innovativ sjögräsfiber. Användningen av sjögräs i kläder bidrar inte bara till att bevara vår marina miljö, utan är också ett mer klimatvänligt alternativ till konventionell bomull.

- Innehåller innovativa sjögräsfibrer
- Vattenbesparande material
- Kort passform
- Normal storlek
- All förpackning är tillverkad av återvunnet material

Vatten är vår livskälla, men vattenbrist drabbar redan mer än 40 procent av världens befolkning och problemet förväntas bara öka i framtiden.

Därför har vi utvecklat ett nytt material som vi kallar OCN WEED. Materialet består bland annat av en innovativ sjögräsfiber som är både vattenbesparande och därmed mer framtidssäkrad än konventionell bomull, som kräver extrema mängder vatten.

Det fina med tång är att det är en naturlig och regenerativ resurs som redan växer i överflöd i havet. Sjögräset behöver egentligen inget annat än det vatten som det redan står i. Detta gör tång till en optimal ersättning för konventionell bomullsfiber och gör det möjligt för oss att bevara en av planetens mest knappa resurser - färskvatten - som bomullsindustrin använder enorma mängder av.

Recensioner från våra kunder:

Loading...