Köp 2 och få 20% på massor av solskydd, brun utan sol & aftersun

Fenty Beauty by Rihanna

Match Stix - Shimmer Skinstick

409 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Vad det är:

Ett magnetiserat sminkstick med en långvarig, lätt som luftformula för att framhäva, rodna och highlighta i 10 färgglada nyanser som låter dig leka.
Vad den gör:

Möt de magnetiserade longwear-makeupstickorna, förpackade i två lätta finishes och en rad nyanser för att tillfredsställa alla dina behov: MATTE Skinsticks döljer, korrigerar och konturerar. SHIMMER Skinsticks framhäver, rouge och highlightar - så att du kan blanda och matcha, magnetisera och multiplicera.Match Stix SHIMMER Skinstick låter dig markera, rodna och lyfta fram med sin sjuka regnbåge: 10 universella färger som fångar ljuset på ett sätt som du aldrig drömt om.Den långvariga kräm-till-puder-formulan är viktlös, lättblandad och kan blandas och lever för att läggas i flera lager, från en lågmäld mandaringlans till ett helt violett skimmer.Och med en magnetisk fysisk attraktion klickar Match Stix SHIMMER Skinsticks till varandra, till sina MATTE Skinstick alter egon och till sin ultimata blandningspartner, den bärbara Highlighter Brush 140. Så mixa, matcha, klicka ihop dem och du är klar.Fenty Beauty är 100 % cruelty free.
Vad mer du behöver veta:

""Jag gillar att titta på dessa Shimmer Skinsticks som jag tittar på mina kläder i garderoben. Känner jag för att vara rolig i dag? Sött? Sexig? Extra? Du väljer själv. Poängen är att det finns så många, och de är så trevliga. Du kan bara välja dem, sätta ihop dem och använda dem som du vill, beroende på ditt humör, din klädsel, vart du ska.""

Artistry Pro Tip: För en subtil glans, värm upp produkten på handryggen med fingrarna innan du penslar den på huden.
För en supercharmig glöd, täck med Killawatt Freestyle Highlighter.
Match Stix - Shimmer Skinstick
Fenty Beauty by Rihanna
Match Stix - Shimmer Skinstick
409 SEK
30 dagars returrätt
Loading...