Logga in
Färg: 0008

Lego

Kais ild-elementrobot 71808

429 SEK
Kais ild-elementrobot 71808
Lego
Kais ild-elementrobot 71808
429 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Barn från 7 år kan återskapa berättelser från säsong 2 av NINJAGO®: Katterna vaknar med ninjaleksaken Kais brandelementrobot (71808). Mech-roboten har rörliga armar och ben som kan lutas och omvandlas till dramatiska stridspositioner, en cockpit för ninja minifiguren och ett stort gyllene svärd som Tillbehör till rollspel med vargmechstrider.

Med denna anpassningsbara stridsrobot kan Barn också bygga sin egen mech! De avtagbara benen, armarna och överkroppen kan kombineras med delar från två andra Robotar: Kolor jordelement robot (71806) och Soras tech element robot (71807) (säljs separat). Barn kan ha oändliga roliga blandning och matchande delar för att Skåp en unik Leksaker av en actionkaraktär.

Den röda mechen innehåller 4 minifigurer - Kai och Zane, båda med ett katanasvärd som Tillbehör Jordana med ett Tillbehör och en vargmaskkrigare - så att Barn kan spela fängslande ninja action. Setet kan också byggas med LEGO ® Builder-appen, som vägleder dig och ditt barn på ett enkelt och intuitivt byggäventyr.

Recensioner från våra kunder:

Loading...