Logga in
Färg: 0008

Lego

Intergalaktisk rumskib 60430

289 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Rymdäventyrare från 6 år kan njuta av spännande interstellära action med det futuristiska LEGO ® City playset Intergalaktiskt rymdskepp (60430). Rymdfarkosten är byggd för hög hastighet. Barn kan sätta in en Leksaker av ett batteripaket för att aktivera de utfällbara raket boosters och resa med ljusets hastighet långt in i rummet. Satsen innehåller också en drönarrobot som kan omvandlas till ett jetpack till den medföljande minifiguren av en rymdresenär.

Låt ditt rymdfan ge sig ut på ett spännande äventyr! Ladda ner LEGO Builder-appen och kliv in i en ny värld där Barn kan zooma in och förvandla modeller i 3D, spara leksaksuppsättningar och hålla reda på hur långt de har kommit.

Med sina realistiska fartyg, detaljerade omgivningar och inspirerande karaktärer är LEGO City rymdleksaker en perfekt gåva för alla tillfällen, som kombinerar fantasi och verklighet för fantasifull lek utan gränser. Barn kan lägga till denna Byggsats till andra uppsättningar (säljs separat) i LEGO City rymdsortiment för ännu mer episka äventyr.
Intergalaktisk rumskib  60430
Lego
Intergalaktisk rumskib 60430
289 SEK
30 dagars returrätt
Loading...