Storlek: 240 ML

DRUNK ELEPHANT

E-RASE - Milki Micellar Water

369 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Vad det är:

Ceramidrikt E-Rase Milki Micellär Water är formulerat för att noggrant och skonsamt avlägsna Makeup, smuts, föroreningar och bakterier från ansiktet och ögonområdet utan överkänslighet, irritation eller borttagning av hudens syramantel. Den unika kombinationen av återfuktande ceramider, växtoljor och E-vitamin ger formulan dess mjölkiga konsistens.Vad den är formulerad för att göra:

E-Rase är tillverkad av ultramilda micellas, lugnande E-vitamin, fyller på fettsyror och antioxidantrika, icke-parfymerade växtoljor (marula, baobab, mongongo, vilda melonfrön, ximeniafrön, passionsfrukt och sötmandel). Den ger näring åt huden samtidigt som den löser upp och avlägsnar Makeup och smuts, är barriärstödjande och kan användas när som helst du behöver en snabb uppfräschning av huden.Vad mer du behöver veta:

E-Rase är skonsam nog att användas överallt, inklusive runt ögonen och läpparna, för att ta bort Makeup (före, efter eller istället för din nattrengöring) och är formulerad vid ett pH-värde på 5,0.
Viktiga ingredienser:

- Micellär rengöringsblandning En blandning av ultraplianta ytaktiva ämnen och mjukgörare som fångar upp smuts och föroreningar.

- 3-Ceramid eBlend Ceramides AP, NP och EOP. De kommer från växtkällor och är identiska med det vaxliknande fuktgivande medlet som finns naturligt i huden, vilket hjälper till att lugna och bibehålla hudens fuktbalans samtidigt som det skyddar mot vattenförlust. Ceramider hjälper till att fylla luckorna mellan hudcellerna, ger dem elasticitet och spelar en viktig roll för att stärka hudbarriären.

- Vildmelonfröolja kallpressad och rik på omega 6- och 9-fettsyror (linol och oljesyra) och antioxidantpolyfenoler. Används för sina lugnande, återfuktande och barriärstödjande fördelar.


E-RASE - Milki Micellar Water
DRUNK ELEPHANT
E-RASE - Milki Micellar Water
369 SEK
30 dagars returrätt
Loading...