Sephora Collection

Double Waver Curling Iron

999 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
För första gången utforskar Sephora Collection nu ett nytt område, nämligen hårtillbehör. Upptäck det exklusiva erbjudandet Double Waver, en locktång som enkelt skapar beachy waves på några minuter.

Anamma effekten wavy för ditt hår på några minuter!

Upptäck Double Waver i begränsad upplaga hos Sephora Collection. Det är en locktång som mycket enkelt ger ditt hår en """"stylad/icke-stylad"""" effekt. Eftersom den är kompakt, är den lätt och enkel att använda: På bara några minuter får du enkelt lockar som om du just kommit från stranden. Med 5 olika nivåer reglerar du temperaturen upp till 220° beroende på önskat resultat och din hårkvalitet (140 °C för tunt hår -180 °C för normalt hår -210 °C för tjockt hår). Skapa den look du önskar: 5 sekunder för naturliga lockar, 8 sekunder för markerade lockar och 10 sekunder för ännu mer markerade lockar. Det är du som bestämmer!

Ett kompakt format för en enkel och snabb upplevelse. Värm, greppa, håll kvar och njut av smidiga och glänsande lockar. Locktången Double Waver är utrustad med två cylindrar på 25 mm. De är täckta med en jonisk yta av keramik som ger en lockig look med minimal ansträngning.

Lockar som om du just kommit från stranden
Vågig/Lockig
Double Waver Curling Iron
Sephora Collection
Double Waver Curling Iron
999 SEK
30 dagars returrätt
Loading...