Sephora Collection

Color Shifter - Face palette

229 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
"Utforska en ny dimension av makeup med den här paletten med rouge, bronzer och topper som du kan blanda och lägga i lager efter eget tycke och smak.

Textur: Kompakt puder, kräm

Finish: Matte, Shimmer, GlitterDenna palett innehåller:

1 puderrouge

1 krämig rouge

1 puder bronzer

1 topperIcke-komedogena formler.

Testad under dermatologisk övervakning.

Passar alla hudtyper.SENSORISKT LÄGE UPPLÅST: MULTI-TEXTUR FACE PALETTE

Color Shifter minipaletten för ansiktet är hemligheten bakom en vacker hy med lättanvända, lättanvända formulor som ger intensiv färgåtergivning. Dess krämer och puder, som formar ansiktet och framhäver dess drag, kombineras med en glittrig toppare för att öppna upp ett oändligt antal looks.

Och för att ta din makeup till nästa nivå har Sephora Collection också utvecklat en krämrouge som du kan applicera på dina läppar för att förstärka deras naturliga färg.

Paletten finns i 2 färgkombinationer.

Rose fantasy: En sminkpalett med fräscha och rosiga toner.

Beyond terracotta: en minipalett med terracotta-nyanser med varma toner.HACKING IN PROGRESS: en topper som bryter mot palettkoden

Denna minipalett för ansiktet innehåller en glittertopper. Två alternativ: använd den ensam för en touch av skimmer eller kombinera den med kräm- eller puderrouge för att ändra effekten. Ingen risk för misstag!

Denna textur förvandlar en sminkpalett från dag till dag och ger en boost av kreativitet. På några sekunder kan du blanda ihop nyanserna och applicera dem på kinder och tinningar för att förändra makeupresultatet på ett ögonblick.Förpackningar som utvecklats på ett ansvarsfullt sätt

Förpackningen som innehåller dessa minipaletter är tillverkad av kartong från hållbart förvaltade skogar och tryckt med växtbaserat bläck rutnätet är tillverkat av återvunnen plast.

Du kan också återanvända paletterna genom att helt enkelt ta bort spegeln och hålen, klippa av elastiken(1) och separera plastgallret från kartongunderlaget.

Och den extra bonusen? Spegeln är avtagbar och den är tillräckligt liten för att få plats i väskan.


(1) Kolla in de lokala faciliteterna

"
Color Shifter - Face palette
Sephora Collection
Color Shifter - Face palette
229 SEK
30 dagars returrätt
Loading...