Logga in
JUST NU!
Spara 20% på massor till barnen*
Färg: 0008

Lego

Brandstation med brandbil 60414

1.099 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Gör dig redo att bekämpa lågorna med LEGO City Fire Station och brandbilen! Denna spännande Byggsats ger liv åt brandmännens värld och räddning med imponerande detaljer och realistiska funktioner. Perfekt för både LEGO City-kollektionen och barnens kreativa lek.

Funktioner:

Design förmärkesstation: LEGO City Brand Station är designad med fokus på realism och funktionalitet. Från garagerummet till kontrolltornet och sovrummet har denna brandstation allt som behövs för att bekämpa bränder och rädda dagen.

Minifigurer av brandmän: Innehåller minifigurer av modiga brandmän, klädda i sina skyddsdräkter och utrustade med brandbekämpningsverktyg. Barn kan utforska hjältarnas roll och Skåp spännande räddningsuppdrag.

Brandbil med funktioner: Satsen innehåller en imponerande brandbil utrustad med utdragbar stege, rörliga slangar och förvaringsutrymme för räddningsutrustning. Denna brandbil är redo att hantera alla brandsituationer.

Tillbehör till brandstation: LEGO City Fire Station innehåller Tillbehör som brandbekämpningsverktyg, brandbekämpningsutrustning och en landningsplats för helikoptern, vilket gör den till en komplett uppsättning för fantasifulla räddningsuppdrag.

Interaktiv uppspelning: LEGO City Fire Station uppmuntrar kreativ lek och berättande. Barn kan iscensätta realistiska brandsituationer, utföra räddningsinsatser och delta i utbildningar för att stärka sin LEGO City brandkår.

Kompatibilitet med andra LEGO City Sets: Utöka dina kreativa möjligheter genom att kombinera denna brandstation med andra LEGO City-set och skapa en sammanhängande urban värld fylld med action och äventyr. Skåp

Skapa en säkrare LEGO City med LEGO City Brand Station och brandbilen. Det här Byggsats är inte bara en rolig och interaktiv lekupplevelse, det lär också Barn om vikten av brandbekämpning och räddningstjänster. Ge dina små brandmän rätt utrustning och låt fantasin brinna igenom med LEGO City Fire Station!
Brandstation med brandbil 60414
Lego
Brandstation med brandbil 60414
1.099 SEK
30 dagars returrätt
Loading...