Färg: Grøn
Storlek: ONE SIZE

Asivik

Asivik Hiker Cap Øko Bomuld

310 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Hiker Cap är perfekt för alla typer av turer, oavsett om du är på land eller till havs.

Kepsen har en klassisk Design med bra lång böjd brätte. Poolen är utrustad med ventilationshål så att du kan bli av med värmen på de varma dagarna i naturen. Den ger dig optimal komfort och skydd mot solen oavsett om du vandrar längs kusten eller i bergen, paddlar kajak eller seglar.

Regn borta från ansiktet
Asivik-kepsen skiner också på en regnig dag där kepsen kan vara under en huva eller till och med cykelhjälmen så att skuggan effektivt kan skydda dig mot kallt regn i ansiktet. Det är en detalj som speciella glasögonbärare som undviker regn på linserna kommer att uppskatta extra!

Kanske sov du bara för lite i vildmarken och vill dölja de tunga Ögon under en skugga eller täcka upp de straddling låsen, då är Asivik Cap din vän i nöd, din egen turnépartner.

En storlek passar alla
Tack vare en steglös justering på baksidan av nacken kan du enkelt och snabbt justera storleken. Om du har en hästsvans finns det utrymme för det genom hålet på baksidan av locket.

Ekologisk bomull
Asivik Cap är gjord av ekologisk bomull och är PFC-fri.  

Väger strax under 100 gram, det är lätt att bära i ryggsäcken, så du har alltid extra skydd till hands om solen brinner eller regnet piskar ner.

Asivik Hiker Cap Øko Bomuld
Asivik
Asivik Hiker Cap Øko Bomuld
310 SEK
30 dagars returrätt
Loading...