Det svenska parfym- och designermärket Byredo är idag en internationell framgångssaga. Byredo är idag nästan lika kända för sina doftljus som för parfymerna. Byredo är ett utpräglat unisexmärke och i stort sett samtliga i märkets sortiment kan användas av båda könen, oavsett om man gillar mörka eller lätta friska parfymer.

Här finns något för alla - en del dofter är lättflörtiga medan andra provocerar och inspirerar. Byredo är ett märke som vill ta dig med överraskning.
Historien om Diptyque började i själva hjärtat av Paris, på Boulevard Saint-Germain, där tre vänner med samma kreativa passion möttes. Nu hittar du ett dussintal produkter av Diptyque, varav många skapades i samarbete med ledande globala parfymtillverkare.

Jo Malone London är en väldoftande hyllning till engelsk stil och finess – den perfekta presenten. Varje doft är elegant och enkel, och kan kombineras med andra dofter. Prova Jo Malone Londons Scent Pairing™-koncept, där du kombinerar dofter som du vill och kan uttrycka din unika doftsignatur.

Jo Malone London är ledande inom parfymskapande och alla dofter har ingredienser av allra högsta kvalitet – och en twist av det oväntade. Alla Jo Malone Londons produkter sveps in i en vacker förpackning och är den perfekta presenten till dig själv eller någon du tycker mycket om.


Utforska också...