Logga in

CREED

Aventus Eau de Parfum

2.499 SEK - 3.599 SEK
Aventus Eau de Parfum
CREED
Aventus Eau de Parfum
2.499 SEK - 3.599 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Aventus är den mest sålda herrdoften i Creeds historia. Den hyllar styrka, makt, framgång och arv - en sofistikerad Eau de Parfum som är perfekt för den moderna och kräsna gentlemannen. Aventus Eau de Parfum är en sensuell, djärv och modern doft som kombinerar frestande och fruktiga toppnoter av äpple, svarta vinbär, rosépeppar och bergamott med ett friskt och fruktigt hjärta av jasmin, ananas och patchouli. Doftens djärva och eleganta doft avrundas med en rik, träig bas av ekmossa, cederträ, björk och Creeds signaturingrediens, amber, för den ultimata doftupplevelsen.

Aventus lanserades 2010 för att fira Creeds 250-årsjubileum. Doften är inspirerad av det teatrala livet för en kejsare som kämpade orädd. Det är en hyllning till ikoniska ledare, däribland Alexander den store och Napoleon Bonaparte, vars triumfer och arv är ikoniska än idag.

Aventus är framgång och charm i en flaska och är den perfekta herrdrinken för den sofistikerade och moderna mannen. Denna ikoniska doft har behållit sin titel som den mest framgångsrika doften i Creeds historia och den främsta lyxdoften för män i Storbritannien. Aventus har i ett decennium med stor framgång varit en favorit för kräsna herrar och är det prisade komplementet till varje doftgarderob.
Loading...