Logga in
Färg: Hvid
Storlek: Ø: 22 cm.

Royal Copenhagen

White Fluted 22 cm tallrik

369 SEK
White Fluted 22 cm tallrik
Royal Copenhagen
White Fluted 22 cm tallrik
369 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Royal Copenhagen White Fluted lunchtallrik 22 cm. är en modern klassiker för lunchbordet och kännetecknas främst av ramens rena vithet.

Även om Royal Copenhagens White Fluted matram ursprungligen designades av den danska arkitekten, målaren och professorn Arnold Krog på 1800-talet, passar de ikoniska gevären i kungligt porslin perfekt i en minimalistisk och modern stil, med fokus på ren elegant enkelhet för alla typer av bordsinställningar.

Royal Copenhagen White Fluted tallrik 22 cm. är med sin enkla Design den perfekta tallriken för din frukost eller lunch.

Royal Copenhagen White Fluted lunchtallrik 22 cm är därför det självklara valet om du letar efter en lunchtallrik med plats för dina rätter, oavsett om du väljer att använda den räfflade ramen, som en vardagsmatram eller som en matram för festliga tillfällen.

Royal Copenhagen White Fluted Lunch Plate 22 cm. passar alla Bordsdukning där du vill unna dig själv eller dina gäster en elegant ram.

Royal Copenhagen-plattan på 22 cm är baserad på Blue Fluted Plain grundläggande Design, vilket gör ramen till ett mycket tidlöst val om du väljer en Royal Copenhagen-platta i elegant porslin, med en Fluted Signature som matchar det moderna hemmet.

Naturligtvis kan du också finmixa olika typer av ramar och storlekar på ditt bord, men den White Fluted plattan 22 cm från Royal Copenhagen kan naturligtvis användas på egen hand.

Den ikoniska och enkla Design enpassar även med andra Royal Copenhagen-ramar som Blue Fluted Mega

Den iögonfallande Design enav Royal Copenhagen White Fluted tallrik 22 cm har varit en elegant klassiker i Danmark, Skandinavien och resten av landet i årtionden.

Royal Copenhagen White Fluted tallrik på 22 cm levereras med en 2-årig rastgaranti i händelse av en olycka. White Fluted tallrik på 22 cm tål maskindisk och mikrovågsugn, så att du kan njuta av din nya tallrik från det ikoniska och historiska danska varumärket under en lång tid framöver.

Recensioner från våra kunder:

Loading...