Logga in

Valentino

Uomo Born in Roma Yellow Dream Eau de Toilette

900 SEK - 1.225 SEK
Uomo Born in Roma Yellow Dream Eau de Toilette
Valentino
Uomo Born in Roma Yellow Dream Eau de Toilette
900 SEK - 1.225 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Dofterna BORN IN ROMA är skräddarsydda för dem som älskar fritt liv, konst och kultur och inte är rädda för att visa vem du är. BORN IN ROMA YELLOW DREAM målar upp en doftande bild av Rom ea romantiskt gyllene ljus som möter gatulookens råa attityd. BORN IN ROMA YELLOWDREAM Eau de Toilette for Him är en fräsch, orientalisk doft baserad på spänningen mellan exotisk fräschhet och kryddiga och sensuella noterDoften består av tre fasetter:
EN FÄRGANTECKNING (överst): En fräsch och exotisk twist av saftig italiensk mandarin och färsk ananas väcker sinnena. EN KYLANDE ANMÄRKNING (hjärta): En oväntad och kryddig anteckning av pepparkakor ger doften en orientalisk twist. EN RUTINOBS (BASE ): Vanilj och cederträ kombineras för att skapa en oemotståndlig sensualitet.

De ikoniska Valentino-pyramiderna i flaskan är inspirerade av romersk arkitektur och ger den klassiska Design enen cool twist. Flaskan får en fantastisk färgboost med en neongul signatur.

Historien bakom doften: Idén till Född i Rome föddes i Valentinos egen hemstad: Rom e. Gatorna i Rom är fulla av minnen från det förflutna. Själva staden är symbolen för fritt tänkande, och kulturen och estetiken genomsyrar varje gata, varje byggnad. BORN IN ROMA är en hyllning till både haute couture och gatukultur som går hand i hand i Valentinos Design. Det handlar om attityden till livet självt: Jag är stolt över vem jag är och lever efter mina egna regler.
GE EN LITEN GÅVA Fira med Valentino! Född i Roma Yellow Dream Uomo är den perfekta presenten För honom älskade.

Recensioner från våra kunder:

Loading...