Logga in
Storlek: 1 x Beard Roller + Case

Copenhagen Grooming

The Beard Roller

549 SEK
The Beard Roller
Copenhagen Grooming
The Beard Roller
549 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Skäggrullen är gjord för att stimulera skäggväxt genom att registrera ??Aktivatorn är så effektiv som möjligt. Beard Roller består av ett metallgjutet handtag tillverkat med gummimotståndsteknik och ett huvud tillverkat av 540 0,5 mm titannålar. Beard Roller penetrerar det översta lagret av huden, skapar tusentals mikroskopiska kanaler, aktiverar nya hårsäckar och utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocess för att öka din skäggväxt. När rullens titannålar penetrerar huden, gör det kollagen att flöda till ytan av huden. Detta hjälper till att stimulera inaktiva hårsäckar och förbättrar skäggtillväxten.

Effekten:
- Maximerar inspelning av ??Aktivator Serum
- Aktiverar sovande folliklar
- Ökar blodcirkulationen

Tillsammans med The Activator skapar The Beard Roller den bästa mikromiljön för att aktivera skäggväxt. Det gör detta genom att aktivera vilande hårsäckar som är i vilande skick under huden. Vi rekommenderar att du använder skäggväxtkitet eftersom det innehåller allt du behöver för att aktivera skäggväxten – inklusive Activator Serum.

Så här använder du produkten:
Använd The Beard Roller två gånger i veckan. Rengör rullen noggrant med Beard Roller Cleanser före användning. Tryck lätt framåt och bakåt 10 gånger horisontellt, vertikalt och diagonalt. Skölj rullen med ljummet vatten efter användning.

Du behöver inte använda The Beard Roller mer än två gånger i veckan. Huden behöver tid att regenerera mellan användningarna.

Uppmärksamhet* Skäggroller är personlig och ska aldrig delas med andra. Använd inte rullen på irriterad eller infekterad Hud om du har aktiv akne.

Recensioner från våra kunder:

Loading...