REA
Upp till 50% på massor till hemmet från bla. Eva Solo, Hay, Delonghi m.fl
Färg: Azure blue
Storlek: 28cm

Le Creuset

Stegepande m/træht 28 Azure

2.419 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Le Creuset STEGEPANDE M/TRÆHT 28 AZURE är en stekpanna av hög kvalitet från det välkända varumärket Le Creuset köksredskap. Den här grytan är gjord med fokus på både funktionalitet och estetik och är idealisk för ett brett utbud av matlagningstekniker.

Produktnamn: Le Creuset STEGE PAIN W/TREHT 28 AZUREFärg: Azure Blue – En förtrollande Blå nyans (AZURE) som ger ditt kök en elegant och livfull touch.

Storlek: 28 cm diameter - Denna storlek ger gott om utrymme för att förbereda större portioner och är lämplig för olika typer av matlagning.

Material: Pannan är gjord av gjutjärn, ett material som är känt för sin utmärkta värmefördelning och retention. Detta säkerställer att dina rätter tillagas jämnt och får önskad konsistens och smak. Trähandtaget ger ett bekvämt och värmeisolerande grepp.

Design: Stekpannan har en elegant rund form och är dekorerad med en slät emaljring, vilket gör den lätt att rengöra och underhålla. Trähandtaget ger ett naturligt och elegant element samtidigt som det är bekvämt att hantera under tillagningen.

Tillämpning: Kokkärlet passar för många olika matlagningstekniker och kan användas på olika värmekällor, vilket gör det mångsidigt i köket.

Le Creuset-kvalitet: Denna stekpanna är Le Creuset för sitt engagemang för kvalitet och är inget undantag. Den är designad med omsorg och uppfyller Le Creusets höga krav på hantverk och hållbarhet.

Sammanfattningsvis är Le Creuset STEGEPANDE M/TRÆHT 28 AZURE ett elegant och funktionellt tillskott i ditt kök som kombinerar estetik med enastående matlagningsprestanda.
Stegepande m/træht 28 Azure
Le Creuset
Stegepande m/træht 28 Azure
2.419 SEK
30 dagars returrätt
Loading...