Logga in
MID SEASON SALE - Upp till 30% på nästan all skönhet b.la. Clarins, MANTLE och Kiehl's
Storlek: 200 ML

Hairlust

Split Fix Hair Mask

255,20 SEK Pris nedsatt från 319 SEK till
Split Fix Hair Mask
Hairlust
Split Fix Hair Mask
255,20 SEK Pris nedsatt från 319 SEK till
Retur 30 dagar
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
Retur 30 dagar. Läs mer
Hårinpackning för skadat hår som reparerar och förhindrar kluvna toppar.


Hindrar kluvna toppar och avbrutna hårstrån ditt hår från att växa sig långt? Då kanske Split Fix Hair Mask är något för dig! Denna fuktgivande hårinpackning är utformad för att ge extra näring åt torrt, skört eller skadat hår som är benäget att gå av. Denna hårinpackning för slitet hår blir ditt hemliga vapen för längre och starkare hårstrån, då den reducerar risken får att hårstrån bryts och skapar optimala förhållanden för hårväxt.


Den är gjord av naturliga ingredienser och är dessutom fri från silikoner, mineraloljor och uttorkade alkoholer.


Split Fix Hair Mask är en behandling framtagen främst till kvinnor med torrt, skadat, slitet eller skört hår. Vi utvecklade denna hårinpackning för skadat och slitet hår för att ta itu med vanliga orsaker som hindrar håret från att växa sig långt och hålla sig friskt bl.a.:


Kluvna toppar & brutna hårstrån: Reparerande och återfuktande ingredienser som Floraesters K-100® Jojoba från jojobaolja, hjälper effektivt håret att behålla fukt, minskar kluvna toppar och friss och hjälper till att eliminera kluvna toppar och risken att hårstrån bryts av.
Torrhet: En rad växtbaserade fuktgivande ingredienser som Aquaxyl och aloe vera tillhandahåller långvarig fukt i torrt hår.
Långsam hårväxt: Koffein boostar cirkulationen i hårbotten och främjar hälsosam hårväxt.
Skada: Kraftfulla antioxidanter i extrakt från açai och äppelextrakt skyddar håret från ytterligare skada.


Den här silikonfria hårinpackningen för torrt hår förbättrar hårets mjukhet och gör det lättare att hantera. Håret ser mer glänsande och jämnt ut efter användning. Dessutom innehåller hårinpackningen för skadat och slitet hår inte några ohälsosamma ingredienser för håret, så som silikon som är känt för att skapa en ansamling på håret.
Loading...