SLUTAR IDAG
Få 20% på nästan alla skönhetsmärken som bl.a Sephora, Tom Ford & Rituals*
Storlek: 150 ML

Sisley

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Firming Body Cream

Goodie-pris
2.596 SEK
Normalpris
3.245 SEK
Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Firming Body Cream
Sisley
Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Firming Body Cream
2.596 SEK
3.245 SEK
Retur 30 dagar
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-4 arbetsdagar. Läs mer
Retur 30 dagar. Läs mer
"Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Concentrated Firming Body Cream fungerar som en komplett lösning på problem med slapp hud samt förlorad fasthet och stramhet. Den omvandlande hudvårdsprodukten fungerar som en barriär som kombinerar antiagingserumets kraftfullhet med krämens behagliga känsla för en synbart fastare och slätare hud.

1. Hud som ser yngre ut
Extrakt av persiskt silkesträd, linderaextrakt samt jäst och sojaproteinkomplex målinriktas på cellens livscykel (energi, biorytm och livslängd) för en optimal antiagingverkan.

2. Fastare hud
Med åldern förlorar de viktiga beståndsdelarna i läderhuden sin struktur när du är ung är de motståndskraftiga och elastiska, men med tiden minskar deras produktion och huden börjar förlora sin fasthet. De tre växtbaserade aktiva ingredienserna sojafiber, dill och Padina pavonica-extrakt har valts ut speciellt av Sisley Research för att stärka strukturen i läderhuden och synbart minska hudpartier som har förlorat sin fasthet.

3. Vitaliserad hud som har tillförts viktiga näringsämnen.
Ett komplex med ytterst återfuktande aktiva ingredienser har kombinerats med spirulinaextrakt, en mikroalg rik på näringsämnen som är essentiella för cellerna.

4. Huden förses omedelbart med en barriär
När hudvårdsprodukten appliceras bildar den ett naturligt, elastiskt stödnät på hudens yta som ger en omedelbart lyftande effekt utan att lämna en fet beläggning.

Strukturen är fast och omslutande och de aktiva ingredienserna ger produkten doft och färg."

Recensioner från våra kunder:

Loading...