Färg: Lyserød

Sebra

Silikone hagesmæk-sæt, Fanto, blossom pink

Goodie-pris
223,20 SEK
Normalpris
279 SEK

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Praktisk haklapp i silikon bestående av två olika färgade rosa Haklappar i blomrosa och vintageros. Bursäcken är formad som Sebras klassiska elefant Fanto.

Fanto är en ikonisk Design från Sebra, en elefant som 2020 firade sitt 10-årsjubileum.


Bursäckarna har en liten ficka/avfallsbricka för insamling av smulor och vätska. En otroligt praktisk ficka som tar tag i maten som inte når din mun eller blåses ut med ett sött litet babyljud.
Använd haksäcken för det första schematiska och skydda barnets Kläder från gröt och mossa och allt annat som går förbi den lilla munnen. Detta gör startmåltiderna lite renare. När barnet gör sig redo för familjens mat och vill dricka från en kopp själv, är samlingsfickan också mycket praktisk och gör det möjligt för småbarnsfamiljen att gå från middagsbordet med ett barn som bara kan vara halvsmorda i mat.
Buren stänger i nacken och det finns flera justeringshål.

Produkten är tillverkad av livsmedelsklassad silikon. Produkten är märkt med Glas s och gaffelsymbolen, vilket innebär att produkten uppfyller kraven för material som kommer i kontakt med livsmedel.

Rekommenderad ålder: 4 månader+Rengöring: produkten tål maskindisk. Rengör produkten före första användning.

För ditt barns säkerhet och hälsa. VARNING! Använd endast produkten under vuxen tillsyn. Kontrollera produkten varje gång före användning. Kassera vid första tecken på skada eller slitage. Kontrollera alltid matens temperatur före servering.

Sebra är under kontroll av den danska Food and Food Administration, eftersom företaget Tallrikar, skålar, Muggar och Bestick - alla så kallade matkontaktmaterial.
Idag har Sebra den bästa möjliga danska kvalitetsstämpeln i förhållande till livsmedelssäkerhet: den danska veterinär- och livsmedelsmyndighetens Elite Smiley. Elite Smiley uppnås endast genom långsiktig efterlevnad av de europeiska och danska förordningarna om livsmedelssäkerhet, något som testas och kontrolleras vid flera anmälda och oanmälda inspektionsbesök. Varje gång har dessa kontroller visat att Sebra lever upp till reglerna. Se den senaste inspektionsrapporten här.
Silikone hagesmæk-sæt, Fanto, blossom pink
Sebra
Silikone hagesmæk-sæt, Fanto, blossom pink
223,20 SEK
279 SEK
30 dagars returrätt
Loading...