Logga in

DIOR

Sauvage Parfum

1.290 SEK - 2.630 SEK
Sauvage Parfum
DIOR
Sauvage Parfum
1.290 SEK - 2.630 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
En ny, mer koncentrerad tolkning av Sauvage kombinerar extrem fräschör med varma och orientaliska toner med elegans och maskulinitet som väcks till liv på huden.
François Demachy (Parfymer for Dior) inspirerades av en blandning av intensiva aromer som utvecklades som sprakande eld i en oförstörd vildmark under en midnattsblå natthimmel.
Dior Sauvage Parfum är en omtolkning som Vägghyllor magin i breda slätter.

Sauvage är ett mål utan slut. Den otroligt kompakta kompositionen av denna herrdoft formas av subtila nyanser som skapar unika ljusblixtar. För Sauvage Parfum föreställde jag mig resultatet av mötet mellan intensiv fräschör och mjukt, orientaliskt djup. Jag bevarade den starka själen i Sauvage parfym genom att infundera nattliga aromer, ett djur tilltalande och mjuka fasetter. François Demachy, Parfymer för Dior.

Sauvage Parfums kraftfulla aromatiska fräschör förstärks av mandarins citrustoner. Förföriska tonkabönor med läderaktiga och bittra aromer omfamnas av det lankesiska sandelträet.
Sandelträet kommer från en plantage i Sri Lanka som har arbetat med Dior i mer än 10 år, och de mycket speciella jordbruksmetoderna ger Dior Sauvage Parfum några exceptionellt rika nyanser.
Eftersom sandelträ är en svår växt att växa, övervakas plantagen ständigt under de första stadierna av växtens liv. Därför är växten fri i en 100% vild plantage där naturen får ta sig.
I denna hårda naturliga miljö utan mänsklig inblandning får varje träd växa och kämpa för sin överlevnad. Några av dem är upp till 100 år gamla och mer än 12 meter höga! Det är precis det som ger Sauvage en sällsynt doft av sandelträ.

Recensioner från våra kunder:

Loading...