Logga in
Storlek: 100 ML

DIOR

Sauvage Elixir 100ML

2.580 SEK
Sauvage Elixir 100ML
DIOR
Sauvage Elixir 100ML
2.580 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Dior Sauvage Elixir skriver om reglerna för manlig parfym* genom att utforska gränserna för extrem koncentration. Det är som om denna cologne för herr tänjer på gränserna med sina fräscha, träiga noter och kryddiga dofter, som alla uttrycks med en entusiasm som väcks till liv i doftspåren i Dior Sauvage Elixir.

”Jag ville hålla mig trogen Sauvages avgörande anteckningar samtidigt som jag förde dem till en aldrig tidigare skådad densitet.* För att uppnå denna styrka valde jag att tona ner arkitekturen till det mest nödvändiga. Doftspåret i detta elixir är förvånansvärt djupt och tätt." - Francois Demachy, Diors parfymör.

Både nattligt och dyrbart, flaskan är lika elegant som sitt namn. Dior Sauvage Elixir koncentrerar sin extraordinära kraft i en midnattsblå glasflaska i en unik* 60 ml-storlek. Flaskan kännetecknas av sofistikerad Design: Dess magiska namn är ingraverat i glänsande silver på en etikett ingraverad i glaset, medan den kupolformade botten leker med ljuset. Kraft, elegans, mysterium.

* Från Dior.

Recensioner från våra kunder:

Loading...