Logga in

DIOR

Sauvage Eau de toilette

840 SEK - 2.000 SEK
Sauvage Eau de toilette
DIOR
Sauvage Eau de toilette
840 SEK - 2.000 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Sauvage är resultatet av Kreativitet inspirerad av stora öppna slätter. En ljusblå himmel som dominerar ett vitt-glödande, stenigt landskap.

Sauvage Eau de Toilette sstarka citrusbyar är förankrade i arommolekylen ambroxan, hartsartad elemi och obearbetat trä som binder samman allt.

Den här lättbekanta herrparfymen har snabbt blivit en signaturdoft, och särskilt den intensiva maskuliniteten hos parfym har gjort den unik*.

Sauvage Eau de Toilette är ett djupt friskt andetag och består av en vågad komposition som riktar sig till mannen som vågar stå själv.

Du kan fylla på dina 30 ml eller 100 ml Sauvage Eau de Toilette-flaskor (finns på baksidan av 30 ml-flaskorna och på undersidan av 100 ml-flaskorna).

* Vid Dior.

– Jag använde mannen som utgångspunkt när jag skapade Sauvage. En stark och omisskännlig maskulinitet. Som bilden av en man som bryter med både tid och mode.François Demachy, Parfymer för Dior.

De naturliga ingredienserna är noggrant utvalda och doserade. Parfymens essens förstärks av de glittrande undertonerna av bergamottorange. Ambroxan släpper ut en stark doft av obearbetat trä. För att Skåp Sauvage bad François Demachy om en bergamott av mycket speciell kvalitet. En exklusiv bergamott som han utvecklade i samarbete med lokala producenter för att uppnå en specifik Dior-signatur. Efter att ha växt under den varma solen i italienska Kalabrien utvecklar bergamotten apelsin några mer fruktiga och lite peppriga fasetter.

Recensioner från våra kunder:

Loading...