Logga in
Storlek: 30 ML

DIOR

Sauvage Eau de Parfum Refillable

950 SEK
Sauvage Eau de Parfum Refillable
DIOR
Sauvage Eau de Parfum Refillable
950 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Inspirationen till Sauvage Eau de Parfum har hämtats från öknen i skymningens magiska timme då den brinnande ökenluften darrar av intensiva dofter som blandas upp med den svala nattluften.

Sauvage Eau de Parfum är alltså dofttolkningen av ett ögonblick tonat med en tjock blå nyans som släpper loss de vildaste instinkter. Under denna speciella timme mellan dag och natt då vargarna vaknar och stjärnorna lyser upp himlavalvet uppstår ny magi.

Sauvage Eau de Parfum kombinerar friskheten hos en saftig, kryddig kalabrisk bergamottnot med sensualiteten hos ett mystiskt och omfamnande ackord av vanilj från Papua Nya Guinea för att skapa ett kraftfullt och ädelt spår.

100ml-flaskan med Sauvage Eau de Parfum är nu påfyllningsbar och fylls på med Sauvage Eau de Parfum-refillen. Den kan också fyllas på vid Sauvage Refill-stationen som finns i utvalda butiker. Detta innovativa system är en del av Diors initiativ för hållbar utveckling som syftar till att förbättra House of Diors påverkan på klimat, resurser och avfall.

Recensioner från våra kunder:

Loading...