Storlek: 3 ML

Revolution

Revolution Bright Eye Concealer

149 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Trötta ögon, detta är din väckarklocka! Revolutions Eye Bright Concealer har utformats speciellt för att rikta in sig på cirklar under ögonen och erbjuder flexibel byggbar täckning med en maximal dos C-vitamin för att aktivt behandla området när du döljer det!

Denna uppljusande concealer har en fluffig svampapplikator som kan användas för att dölja fläckar, rodnad och sömlöst radera under ögonpåsar för en omedelbart uppljusad effekt.
Den släta, krämiga formulan smälter in vackert för en oupptäckbar finish – ingen retuschering krävs!

Så här använder du: Doppa på området under ögonen och blanda med fingret eller svampen.


Porslin - För ljusaste hudtoner med en rosa undertonFair- För ljusaste hudtoner med en gul undertonLjus- För ljusstarka hudtoner med en neutral undertonMedelljus- För ljusa/medelstarka hudtoner med rosa-varm undertonMedium- För medelljusa hudtoner med en neutral undertonMedelgul- För medelljusa hudtoner med en gul undertonTan- För djupare medelljustoner med en gul undertonWarm Tan- För djupare hudtoner med neutral undertonDeep Tan- För djupare medelljus med oliv undertonKaramell-För medelljus/mörk hudtoner med rödvar undertonDeep Caramel- För djupa hudtoner med en neutral undertonToffee- För mörka hudtoner med en oliv undertonWarm Chestnut- För mörka hudtoner med en underton
Revolution Bright Eye Concealer
Revolution
Revolution Bright Eye Concealer
149 SEK
30 dagars returrätt
Loading...