Revlon

Revlon Volumiser One-Step Plus

999 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Den populära Volumiser från Revlon finns nu i en helt ny och förbättrad version? Enstegs Volumiser Plus: 30 % mindre borsthuvud (jämfört med vanlig Volumiser). Det ovala borsthuvudet är nu bara 6,4 cm, så du kommer ännu närmare rötterna när du stylar håret. Passar alla hårlängder.
Det avtagbara borsthuvudet gör det enklare att förvara din Volumiser och samtidigt är det lättare för dig att ta med den när du reser.
Handtaget är mindre för enklare grepp, vilket ger dig mer kontroll över din Styling.
One-Step Volumiser Plus har fyra värmenivåer: låg, medelhög, hög och kall luft.
Ny förbättrad motor som är ännu mer hållbar.

Volumiser Plus är ett 2-i-1-stylingverktyg som kombinerar hårtorkens kraft med förmågan att styla och Skåp volym i håret i ett. Så du kan spara mycket tid när du både torkar och sätter håret i en åtgärd. Samtidigt har Volumiser från REVLON testats och testats i REVLONs egna professionella frisörsalonger, vilket är din garanti för en praktisk och hållbar produkt. Den inbyggda jontekniken i kombination med titan-/tourmalinbeläggningen vårdar ditt Hår under torkningen och gör det vackert, glänsande och glänsande. Den unika ovala formen gör dig ännu närmare Styling ensrötter. Samtidigt gör det det lättare för dig att Skåp volym i håretHår Volumiser Plus passar alla hårlängder.

Med denna eleganta och praktiska 2-i-1-styler och hårtork sparar du tid, vilket minimerar risken för värmeskador på håret eftersom den är utformad för att fördela luften både snabbt och jämnt.

Olika borstar säkerställer optimal Styling under användning. De bekväma nylonborststråna är runda för att enkelt frigöra hår vid styling, medan vildsvinstrån greppar håret från rot till topp.

De neutrala jonerna från jontekniken hjälper till att hålla hårytan slät och minskar frissighet och elektriskt Hår. Stylern har en roterande sladd som säkerställer att sladden inte är vinklad när du använder Volumiser. Du får också 4 värmeinställningar att välja mellan: låg, medel, hög och kall luft.

Tekniska specifikationerTitan-/tourmalinbeläggningJonteknikBegränsad viktFunktionerAvtagbart borsthuvudOvalt borsthuvud (6,4 cm)Olika borstarErgonomiskt handtag4 temperaturinställningarKylspetsRörsladd
Revlon Volumiser One-Step Plus
Revlon
Revlon Volumiser One-Step Plus
999 SEK
30 dagars returrätt
Loading...