Köp 2 och få 20% på massor av solskydd, brun utan sol & aftersun
Storlek: 30 ML

DRUNK ELEPHANT

Protini Powerpeptide - Resurf Serum

1.099 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
"Vad det är:

Ett serum som återställer hudens textur, ton, lyster och elasticitet med 10 % mjölksyra, hudförbättrande signalpeptider, växtbaserade tillväxtfaktorer och stödjande aminosyror.


Vad den är utformad för att göra:

Protini Powerpeptide Resurf Serum med sin ultrakoncentrerade blandning av 11 peptider ger en fyllig och motståndskraftig hud samtidigt som den motverkar en matt och ojämn hy. Utseendet av fina linjer, solskador och förstorade porer förbättras och strålglansen återställs, samtidigt som kraftfulla vattenstärkande ingredienser återställer fuktnivåerna. Antioxidantrika, icke-hydrerande växtoljor och vitaminer (tokotrienoler, squalane, grönt tefröolja och marulaolja) lugnar huden samtidigt som de ger en lätt fukt till hyenan.


Vad mer du behöver veta:

Tänk på Protini Powerpeptide som din avancerade, superladdade hudstärkande och strålningsförnyande behandling. Protini Powerpeptide är formulerad med en unik kombination av avancerade peptider, stärkande aminosyror och exfolierande mjölksyra, och motverkar flera tecken på skador samtidigt som den stärker huden och återställer den till sitt friskaste tillstånd någonsin. Protini Powerpeptide Resurf Serum är formulerat med ett idealiskt pH på 3,5.


Nyckelingredienser:

Mjölksyra (10 %): Mjölksyra kommer från fermentering av socker och är en AHA-syra (alfahydroxysyra) som exfolierar huden genom att bryta ner de bindningar som håller ihop döda celler. Mjölksyra anses vara en mildare, mer återfuktande AHA.Signal Peptide Complex: 11 signalpeptider (som består av aminosyror som bildar proteiner i huden) och säkra, växtbaserade tillväxtfaktorer hjälper till att öka hudens självförnyelse, binder fukt till huden och ger huden fyllighet, fasthet och motståndskraft.
"
Protini Powerpeptide - Resurf Serum
DRUNK ELEPHANT
Protini Powerpeptide - Resurf Serum
1.099 SEK
30 dagars returrätt
Loading...