Storlek: 12 G

MIILD

Natural Mineral Eyeshadow & Eyebrow kit

390 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Vårt ekologiska MineralÖgonskugga ögonskuggs- och ögonbrynskit är tillverkat av rena mineraler. Alla tre färgerna är matta och kalla i undertonen och kan därför användas både i ÖGONBRYN och som ögonskuggor.

Rynkorna hjälper till att forma ditt Ansikte och Skåp djup. Som helhet skapar ögonbrynen harmoni i ansiktet Ansikte och skapar ett vackert ögonområde. När du använder matta ögonskuggor för att linjera ögonbrynen kan du få en naturligt vacker look. Använd vår Eyebrow and Liner Brush, som är en downbrush och börja med att applicera den mörkaste färgen i kitet och placera den på undersidan av ögonbrynet. Ta sedan den ljusare bruna och lägg upp i ögonbrynet. På så sätt får du ett ÖGONBRYN som ser naturligt ut eftersom det inte bara är en brun nyans.

Dessa färger har en hög pigmentering och kan också användas som ögonskuggor på ögonlocket. Här är många alternativ för att placera dem på ditt ögonlock. En bra utgångspunkt är att använda vår ögonskuggsborste för att applicera den ljusaste färgen på hela ögonlocket för att Skåp en enhetlig och vacker BASE. Applicera sedan mellanfärgen på ögonlocket under vecket. Blanda sedan den mörkaste färgen med en fluffig mixerborste i jordklotet och blanda med mediet. För en rökig look, placera vår svarta Eyeliner under dina ögonskuggor. På så sätt skapar du mer djup och en mer intensiv färg.

Vårt ekologiska MineralÖgonskugga ögonskuggs- och ögonbrynskit är certifierat av AllergyCertified, Svanen Ecolabel och Ecocert .
Natural Mineral Eyeshadow & Eyebrow kit
MIILD
Natural Mineral Eyeshadow & Eyebrow kit
390 SEK
30 dagars returrätt
Loading...