Lancôme

Miracle Eau de Parfum

699 SEK - 1.450 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Lancôme Miracle Eau de Parfum är en naturlig, strålande och feminin blomdoft. En doft full av energi och glädje som reflekterar Skönhet och en önskan att alltid uppleva livets små mirakel idag och varje dag, gång på gång.

Miracle är en blommig doft med kryddiga undertoner. Miracle är en livlig doft med toppnoter av Lychee och Freesia. Magnolia och pion ger en fräsch, delikat och mild doft som blandas med varma Kryddor som peppar och ingefära. Basnoterna mysk, patchouli och bärnsten ger doften djup och sensualitet.

Miracle är en inbjudan för kvinnor att se på världen med optimistiska och tillitsfulla Ögon. Oavsett om det är den senaste framgången, kärlek vid första ögonkastet eller en av vardagliga ögonblick, är livet för kvinnor som förstår hur man njuter av dessa ögonblick med ett leende fyllt med ögonblick av glädje och nöje.

Miracle-flaskan är ren, modern och elegant. Det är ett skinande glansigt prisma där det genomskinliga Glas etavslöjar doftens rosa färg som en symbol för gryningens vackra rosaröda färg.
Miracle Eau de Parfum
Lancôme
Miracle Eau de Parfum
699 SEK - 1.450 SEK
30 dagars returrätt
Loading...