Logga in
JUST NU!
Spara 20% på massor till barnen*
Färg: 0008

Lego

Mirabels fotoramme og smykkeskrin 43239

429 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Gläd fans och Barn från 6 år som älskar Disney-filmer med den kreativa LEGO ® Disney Encanto bygga leksak Mirabels fotoram och smycken box (43239). Setet innehåller en smyckeshelgedom med plats för det medföljande Armband, en fotoram och stativ med extra hållare för små foton samt 2 slots för LEGO ș Disney mini dockfiguren Mirabel och LEGO β Disney figuren av en kapivar.

Det färgglada Byggsats från Disney med flera modeller är fyllt med detaljer och Tillbehör som inspirerar kreativa Barn Det kommer att bli en rolig gåva för flickor, pojkar och konst- och designfans som letar efter en ny kreativ aktivitet som inspirerar till omdesign och dekoration. Byggare får också en enkel och intuitiv byggupplevelse med LEGO Builder-appen, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara uppsättningar och hålla reda på sina framsteg.

Designad för korta spelpauser i vardagen, kan setet kombineras med andra LEGO-set samt LEGO → Disney byggleksaker i sortimentet (seten säljs separat) för att utöka spelet.
Mirabels fotoramme og smykkeskrin 43239
Lego
Mirabels fotoramme og smykkeskrin 43239
429 SEK
30 dagars returrätt
Loading...