Logga in
Färg: Sort

Mammut

Mammut Nova IV Mid LTH vandrestøvle, dame

2.170 SEK
Mammut Nova IV Mid LTH vandrestøvle, dame
Mammut
Mammut Nova IV Mid LTH vandrestøvle, dame
2.170 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Mammut Nova IV Mid LTH är en mycket lätt och superbekväm vandringskänga i dammodell. Den är särskilt lämplig i terräng där en vandringssko är för lätt och en traditionell stövel är för tung.

Nova är utvecklad för resor med lätt packning som förlängda helger stuga för stuga Vandring och pilgrimsfärd som Camino och motsvarande där du kan proviera längs vägen och inte behöver bära på tält och köksredskap men där terrängen fortfarande kan vara lite för krävande för Skor Eftersom stöveln har goda andningsegenskaper och kan impregneras så att den är vattentålig. Den är särskilt lämplig för användning i alla typer av varm terräng och för sommarvandringar.

Nova är skuren och en kvinnospecifik läsning och byggd med Mammuts Rolling Concept som ger god rörelsefrihet och längsgående stegning samtidigt som den ger bra stöd och stabilitet till vristerna i sidled.

Ryggstycket är lågt skuret så att stöveln inte trycker på vaden när den går brant nedåt och plösen är i mjukt material så att du har god rörelsefrihet i fotleden när du går upp.

Stöveln är byggd med Nubuck-läder som yttermaterial. Lädret har god andningsförmåga och anpassar sig till din fot för en överlägsen passform. Nova kräver därför mycket lite avvänjning och har snabbt gått vidare. 

Nova har också ett GoreTex-foder som effektivt håller vatten ur stöveln samtidigt som det låter foten andas. Dessutom är stöveln byggd med varierande mängder fuktavvisande Skum som ger god passform och stöd för fötter och vrister.

Frog-sulan är inspirerad av fröets superfotfäste på alla ytor och har utvecklats i samarbete med Vibram. Den är mer rörlig och mjukare än du kommer att uppleva i traditionella styva Vandringskängor och har en speciell Hexagon-profilering som ger ett bra grepp på marken och våta ytor.

Sammantaget är Mammut Nova en superbekväm och lätt vandringskänga för kvinnor och det perfekta valet för alla typer av lätt Vandring, oavsett om det är på Camino med lätt packning eller alpin vandring under sommarmånaderna.

Recensioner från våra kunder:

Loading...