Färg: 0008

Lego

Mack LR Electric skraldevogn 42167

499 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Inspirera Barn att tänka mer på Grön energi och att hålla staden ren med LEGO ® Technic Mack® LR elektriska leksak (42167) för pojkar och flickor i åldern 8 år. Den här Leksaker med en renoveringsbil har inspirerats av den banbrytande elektriska Mack-ratchetbilen och har realistiska rörelser och funktioner.

När Barn har byggt modellen kan de njuta av kreativ lek medan de utforskar vad lastbilen kan göra. Dörrarna kan öppnas och Barn kan använda växelreglaget ovanpå hytten för att styra lastbilen på plats. Precis som det verkliga fordonet har denna modell en sidolastare för att greppa, lyfta och tippa soptunnorna. Då kan Barn spela roll när de kör bort soporna och lossar det. Setet innehåller papperskorgar och avfallselement för att inspirera till fantasifullt spel.

LEGO Technic monteringssatser innehåller realistiska funktioner som introducerar unga LEGO-byggare till teknik. Ge Barn en berikande byggupplevelse med LEGO Builder-appen, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D och hålla reda på hur långt de har kommit.
Mack LR Electric skraldevogn 42167
Lego
Mack LR Electric skraldevogn 42167
499 SEK
30 dagars returrätt
Loading...