Skip to content
Startsida Hem & inredning Köksutrustning Köksknivar & saxar Köksknivar

MIYABI

Koya Santoku Japansk kockkniv 18 cm, Beige, Fin egg

Goodie-pris
1.604,25 SEK
Normalpris
2.139 SEK

Gäller 24/09 - 05/10
Goodie-priset gäller för Goodie-medlemmar med 2-3 stjärnor

Gäller 24/09 - 05/10
Goodie-priset gäller för Goodie-medlemmar med 2-3 stjärnor

Tjäna 1604 stjärnpoäng med Tjäna 2139 stjärnpoäng med Magasin Goodie

accessibility.variation.selection

Storlek: 18 cm
Fri frakt på ordrar över SEK 749 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Den som vill upptäcka knivkonst med tradition som sträcker sig flera århundraden tillbaka i tiden hittar rätt kniv bland MIYABI 4000FC-knivarna. Som alla MIYABI-knivar utmärker sig även denna Santoku-kniv genom den perfekta kombinationen av skönhet och skärpa. Översatt betyder Santoku de tre dygdernas kniv och hänvisar till de tre centrala användningsområdena: att skära kött, fisk och grönsaker går lätt med det 180 mm långa knivbladet som är slipat på båda sidor. FRIODUR-knivbladet är tillverkat av dubbelt ishärdat FC61-stål. Det ger dig en kniv med hög hårdhet och motståndskraft, även vid tuff användning. Specialstålet får sin höga skärpa och motståndskraft mot slitage genom den enormt fina Katana-Edge-slipningen. Den här slipningen återfinns förresten på japanska svärd som tillverkas av mästare. En elegant accent i det impregnerade, formstabila pakkaträhandtaget skapas av mosaikstiftet. Samtidigt märker man att handtag och bolster på MIYABI 4000FC är åttkantigt formade. Detta har inte bara estetiska anledningar: Det ger dig också en säker, bekväm hantering utan att du tröttar ut dig. Alla MIYABI-knivar tillverkas i Japan, i ZWILLINGs egen fabrik i Seki. Här kombineras tysk ingenjörskonst från Solingen med fint japanskt hantverk för att skapa mästerverk i form av knivar.
Koya Santoku Japansk kockkniv 18 cm, Beige, Fin egg
MIYABI
Koya Santoku Japansk kockkniv 18 cm, Beige, Fin egg
1.604,25 SEK
2.139 SEK
Loading...