Logga in
Mode

Säsongens största modetrender, enligt inköparen

null

Magasins inköpare Pernille Bruun tycker att vi ska sluta med uppdelningen mellan vardag och fest när vi klär oss i höst. Vintage-vibbar är också på frammarsch, för finns det något snyggare än patinerat? Håll dig uppdaterad om säsongens tre största trender och shoppa dessa looks.

1. Color Bomb

"Även om vi står inför en tid med nedtonade nyanser som grått, brunt och svart, finns det lyckligtvis också gott om möjligheter att piffa upp din garderob med massor av färg och tryck. Jag tycker särskilt om Stine Goya, Stand Studio, Rotate och Samsøe Samsøe, som levererar några superstarka kollektioner den här säsongen. Färger som rosa, lila, rött och grönt kommer att dominera stort."

null

2. Everyday is a party

"En trend som återkommer den här säsongen är att allt handlar om fest, färg och inte minst glitter. Denna höst ska du inte vara rädd för att satsa på plagg som utstrålar fest och låt matcha dem med din mer dämpade vardagsgarderob.”

null

3. Vintage vibes och 00-talsnostalgi

"Jag ser fram emot att vi ska bära vintageinspirerade looks i läder, mocka och voluminös fuskpäls. Jackor som ser ut att ha haft ett tidigare liv. Om du sätter på gamla chick flicks från slutet av 90-talet / början av 00-talet blir det tydligt att kläderna de bär i filmerna är väldigt lika de kläder du kommer att se – och bära – i höst."

null
Loading...