Logga in
Mode

Stilikonen Hanna MW guidar till en tidlös sommargarderob.

null

Tekst Cathrine Overvad / Instagram: @hannamw

Hanna Marzouki Widlund, under profilen @hannamw inspirerar med en oöverträffad känsla för styling. Med sommaren precis runt hörnet har Hanna hittat de perfekta sommarplaggen som kommer att följa henne hela sommaren.Med mer än 131 000 följare är Hanna MW en av Skandinaviens mest eftertraktade stilikoner, som kan sätta en personlig och modern prägel på klassiskt mode. Hanna är en av de kvinnor som alltid ser lättsinnigt chic ut, och svaret kan ligga i hennes garderobsklassiker, som hämtar inspiration från Jane Birkins 70-talsgarderob. Läs vidare när Hanna delar med sig av sina sommartips för både eleganta frisyrer och välklädda looks för värmen.Vad tror du blir sommarens stora trend?

”På sommaren går jag alltid tillbaka till klassiska plagg såsom den vita skjortan, slappa linnebyxor och bastoppen. Sandaler, denim och den klassiska strandväskan både på stranden och i city. Långa kjolar och enkla toppar, Jane Birkin’s sommarstil på 70-90 talet."

Vad packar du i din strandväska?

”I min strandväska hittar du alltid en bra bok, vårdande solskydd - både för kroppen & håret, hörlurar, en härlig sarong eller scarf som man lätt kan svepa om sig."

null

Instagram: @hannamw

Har du ett sommarplagg i din garderob som du tar fram sommar efter sommar?

"Ett plagg som alltid följer med och funkar till alla sommarens tillfällen är definitivt mina vita linnebyxor! Hittade de perfekta linnebyxorna från By Malene Birger på Magasin."

null

Instagram: @hannamwHur kommer du att styla ditt hår i sommar?

”Jag gillar att ha håret slickat bakåt i en knut, det är min to-go-to frisyr året om. Annars sätta upp det slarvigt med ett hårspänne. Min borste är alltid med i väskan. Denna från Mason Pearson är väl värd investeringen, som jag har haft min i många år."

null

Instagram: @hannamwHur ska dina naglar se ut i sommar?

”Jag gillar en klassisk fransk manikyr på händerna och svart, blankt lack på tårna, så fint till bruna händer & fötter.”Vilka accessoarer kommer att vara viktiga i sommar?

”Jag älskar ett par snygga solglasögon, tycker det lyfter vilken outfit som helst. Ett hårspänne eller en scarf räddar också håret efter en dag med sol och saltvatten.”null

Instagram: @hannamwVar och hur kommer du att tillbringa din sommar?

”Ser så mycket fram emot sommaren. Jag kommer spendera två veckor i Sicilien samt några dagar i Frankrike. Sen ser jag fram emot fina sommardagar i Stockholm. ”Loading...