Logga in
Tilbaka till journal
Skönhet

MIN SKÖNHETSRUTIN - MED ANNA WINCK, CREATIVE DIRECTOR

null

Foto Tobias Hoffmann

I skönhetsvärlden värderas ingenting lika mycket som välbeprövade råd och produktrekommendationer. Vi har sökt visdom från Anna Winck, som delar sina förskönande hemligheter till välbefinnande och hudvård.

Jag prioriterar få men effektiva produkter som effektiviserar min dagliga rutin.

Höjdpunkterna i min dagliga rutin inkluderar en uppfriskande rengöring med Sunday Rileys Ceramic Slip Gel Cleaner följt av varumärkets C.E.O. fuktkräm, som inte är något annat än fantastisk. För extra lyster använder jag mina oumbärliga allierade - ett gua sha-verktyg och en BB-Stick Jag avslutar med lite Mascara och ett lager solskydd, mitt icke-förnybara helårshudskydd.

När jag behöver extra vård använder jag rengöringsmasken Rare Earth Deep Pore en eller två gånger i veckan. Redkens Scalp Relief-Schampo rengör skonsamt men effektivt hårbotten och hår samtidigt som jag förlitar mig på en närande Gisou-hårmask för reparation. För en utvilad look efter en natt med minimal sömn gör Augustinus Baders ögonlappar underverk.

En produkt jag rekommenderar till alla är ett gua sha-verktyg. Dess förmåga att skulptera ansiktskonturer, driva ut överflödig vätska och ge en avundsvärd lyster är oöverträffad.

null

Foto af Anna WinckEtt game-changing skönhetstips jag har är en ögonfransböjare. Det är omvälvande.

Ett game-changing skönhetstips jag har är en ögonfransböjare. Det är omvälvande.

Mitt bästa skönhetsråd är att använda en gua sha minst fyra gånger i veckan, kombinerat med en kvällsdrink med gurkmeja. Att vara konsekvent i din rutin har en kraftfull effekt.

Doften jag aldrig tröttnar på är De Los Santos av Byredo. Den är söt, fräsch och bara fängslande.

Min senaste skönhetsbehandling var en ögonfransböjning som jag får regelbundet.

Min nästa skönhetsinvestering blir en föryngrande ansiktsbehandling på House of Beauty i Stockholm, där skönhetsterapeuten Maria gör sin magi.

Loading...