Logga in
Mode

DEN HÄR ULTRA-ELEGANTA SKON ÄR PÅ ALLAS FÖTTER DEN HÄR SÄSONGEN.

null

En iögonfallande 2022-trend som bara blir större är ballerina couture. På modehuset Miu Miu gick modellerna nerför catwalken i förtjusande ballerinaskor som kombinerades med glittriga klänningar, plisserade kjolar och överdimensionerade rockar. Sedan dess har stilikoner som Bella Hadid anammat trenden och gjort den till sin egen. Ballerinaskorna är inte på väg någonstans, så stylisten Emma Noi visar hur du kan styla dem på tre olika sätt för att passa ditt humör.Off-duty ballerina dansare

Du kan gå all-in och låta dig inspireras av den dansande ballerinan. Med mjuka och lätta lager kan du enkelt skapa en sportig ballerinalook utanför jobbet. Blanda färger och texturer och lägg till en lång, tjock stickad strumpa för de kyliga vårdagarna.

null


Everyday business

Ballerinaskor kan ge en lätt och elegant look till din vardagsklädsel. Kombinera den med din favoritblazer och låt de söta skorna titta fram under golvlånga jean.

null


Playing dress-up

Om din stil är mer lekfull kan ballerinorna också kombineras med statementplagg, till exempel säsongens korta skjorta och långa kjol, som fortfarande påminner om en dansande ballerina.

Loading...