Logga in
Storlek: this will mix the tanning pigm

ICONIC LONDON

ICONIC LONDON Prep-Set-Tan Tanning Mist Original

369 SEK
ICONIC LONDON Prep-Set-Tan Tanning Mist Original
ICONIC LONDON
ICONIC LONDON Prep-Set-Tan Tanning Mist Original
369 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-3 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
ICONIC:s bästsäljande skimrande spray, Prep-Set-Glow, har nu en sommarsysterspray, Prep-Set-TAN, och den är berikad med de bästa garvningsmedlen för att ge dig din bästa gyllene, glödande solbränna någonsin. Detta är en omedelbar på-the-glow nödvändighet för både hem semester OCH solsken resa.

Prep-Set-Tan är berikad med hyaluronsyra som ger dig en näring, hälsosam och jämn solbränna som håller längre utan att torka ut Hud eller Fast vrister, handleder eller armbågar. Den är berikad med en stämningsfull tropisk arom som inte bara maskerar den typiska solbrännan, utan även transporterar dig till ett avlägset paradis. Innehåller ett komplex av vitamin A, E och F, kända för sina näringsgivande och antioxidantiska egenskaper, som hjälper huden att känna sig närd. Med tillsatt gurka och kamomillextrakt kommer din Hud att kännas fräsch och vitaliserad.

Det finns TVÅ skimrande, vackra nyanser att välja mellan – ORIGINAL och GLOW – som passar alla hudtoner. Den här brynande sprayen är unik för ICONIC London och ger huden en omedelbar, mjuk skimmereffekt.

Nuance ORIGINAL utvecklas till en subtil, solkysst effekt.
Shade GLOW utvecklas till en rikare, varmare brun färg som ger djup till din TEINT

Bruksanvisning:
1.X FÖR ATT AKTIVERA denna känsla av sommarhud

Recensioner från våra kunder:

Loading...